Camping in Lorraine

Criteria wissen
Immense bossen en een beschermde groene natuur wachten op u tijdens uw ‘puur natuur’ campingvakantie in Lorraine.

Ontdeck vakantie kamperen in Lorraine

Aan u de keuze tussen skiën in de winter en openlucht activiteiten in de zomer: trektochten te voet, te paard of met de fiets, vissen en klimmen. Indien u op zoek bent naar ontspanning, kunt u terecht in de thermale badplaatsen voor een wellnesskuur. Lorraine is één van de dichtst beboste regio's van Frankrijk. Die grote bossen zijn ideaal voor verkwikkende wandelingen met familie of vrienden.

Metz, Bar-le-Duc, Nancy met het Stanislasplein, zijn zovele steden om te ontdekken in de Lorraine. Door haar geografische ligging is de regio altijd een steekkaart gebleken voor de evolutie van het land. Verschillende steden die werden vernietigd tijdens de tweede wereldoorlog, werden nooit meer heropgebouwd. Lorraine is altijd een streek geweest die erg begeerd werd door Duitsland en door Frankrijk.

Lorraine werd in het verleden voortdurend van de ene naar de andere kant van de grens verschoven. Talrijke musea, zoals dat van Toul, trachten de herinnering aan die verschillende periodes uit de geschiedenis in leven te houden, zodat de volgende generaties niet opnieuw zulke gruwelijkheden begaan.

Kom frisse lucht happen in deze prachtige regio en geniet van de quiche lorraine, van de taarten en van de Mirabelles de Lorraine! De regio staat voor lekkere streekproducten en bewijst dat met haar verrukkelijke traditionele recepten. Voor de liefhebbers van hop, gerst en mout is een bezoek aan het biermuseum in Meuse een echte aanrader.

Camping Lorraine

Rust en ontspanning staan op het programma voor uw campingverblijf in Lorraine.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Vosges

Om te ontdekken
×