Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Angoulême

Criteria wissen
Het stripfestival, de romaanse kunst, de natuur, … Ontdek alle troeven van de stad Angoulême tijdens uw volgende campingvakantie.

Kies voor een verblijf in Angoulême, een stad die vooral bekend is om het internationaal festival van het stripverhaal, een niet te missen event dat jaarlijks in de maand januari plaatsvindt. Sinds het eerste festival in 1974 is de stad uitgegroeid tot de wereldhoofdstad van het stripverhaal. Struin door de straatjes en volg een wandelroute langsheen tal van gevels die volledig in beslag genomen zijn door pagina’s uit diverse stripalbums. Dit vindt u nergens ter wereld! Maar dat is nog niet alles: het stripmuseum, de straatnaamborden, de bussen en zelfs de brievenbussen in Angoulême voeren u mee naar de wondere wereld van de strips!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Charente

Campingvakantie Angoulême

Angoulême werd niet voor niets als ‘Ville d’Art et d’Histoire’ erkend. De stad gaat prat op een rijke geschiedenis en tal van indrukwekkende monumenten. De romaanse kunst is alom aanwezig: naast de beroemde St Pierre-kathedraal zijn er nog ontelbare romaanse kerkjes. Daarnaast is het heerlijk toeven op de oevers van de Charente die op haar weg naar de Atlantische Oceaan door de stad stroomt. Langsheen het jaagpad, de zogenaamde ‘coulée verte’, ontdekt u adembenemende natuurlandschappen, maar ook kastelen, molens, bruggen en sluizen mag u op uw weg verwachten. Angoulême is een stad die al uw verwachtingen inlost!

×