•  
  •  

Camping Auvers-sur-Oise

Criteria wissen
In de regio Île-de-France moet u beslist een bezoek brengen aan Auvers-sur-Oise, een charmant oord in het hart van de vallei van de Oise. U zult versteld staan van zijn buitengewone erfgoed en boeiende geschiedenis!

Campingvakantie Auvers-sur-Oise

Auvers-sur-Oise ligt in het departement Val-d’Oise, op 30 km van Parijs. Het pittoreske dorp was ooit een bron van inspiratie voor beroemde schilders als Van Gogh, Pissarro en Monet. Een wandeling door dit charmante plaatsje in de voetsporen van deze kunstenaars is dan ook een heuse reis door de tijd. Om helemaal in de sfeer te komen kunt u door de prachtige tuinen van het kasteel wandelen waar een theaterparcours u naar de tijd van de impressionisten terugvoert. U waant zich echt op het einde van de 19e eeuw te midden van al deze schilders en beleeft van op de eerste rij het ontstaan van deze prachtige artistieke beweging. Klein en groot, kenners en liefhebbers, gaan voor de bijl bij het zien van zoveel schoonheid! Laat u verrassen op uw campingvakantie en ontdek dit sublieme dorp …

Camping Auvers-sur-Oise

Of er nog meer is? Tuurlijk! Auvers-sur-Oise weet meteen uw hart te veroveren met een rijk cultureel aanbod dat de hele familie verwent. Neem een kijkje in de Auberge Ravoux, de herberg waar Van Gogh zijn laatste dagen doorbracht. Deze met geschiedenis en emotie beladen plek laat niemand onberoerd. Ook het huis met atelier en tuin van de schilder Daubigny weet u vast te bekoren. Het beschermde historische monument met zo’n 200 m² muuroppervlakte verrast elke bezoeker met de talloze schilderijen die er te bewonderen zijn. Krijgt u er maar niet genoeg van? Op dan naar het huis van Dokter Gachet, het Absintmuseum, het Van Gogh-park … En de rest? Dat blijft nog even een verrassing, want per slot van rekening is dit hele dorp een kunstwerk in open lucht. Elke hoek, elke steeg en elk monument neemt u mee op een reis doorheen de geschiedenis van zijn beroemde schilders. Overtuigd? Hou dan zeker even halt in Auvers-sur-Oise tijdens uw vakantie in de regio Île-de-France.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Val-d’Oise

Laatst bezochte campings
×