Camping Coutures

Criteria wissen
Halfweg tussen Angers en Saumur, op een boogscheut van het wondermooie kasteel van Montsabert, ligt de camping van Coutures op u te wachten.

Les uw dorst naar ontdekkingen en bevredig uw nieuwsgierigheid tijdens uw campingvakantie in Coutures, in de regio Saumur. Hier zwaaien authenticiteit en erfgoed de plak. Het kasteel van Montsabert, vroeger eigendom van de beroemde ridder Du Guesclin, werd omgebouwd tot een indrukwekkende burcht. Stap voorbij de brede vestingmuren, getuigen van 8 eeuwen Geschiedenis, voor een bezoek van enkele uren...

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Maine-et-Loire

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Saumur

Vakantie op een camping Coutures

Geen campingverblijf in Coutures zonder de wijnen van de regio geproefd te hebben: streekproducten die het karakter weerspiegelen van de Anjou. La dolce vita en de authenticiteit als aangename tafelgasten!

Laat u verrassen door de streek rond Coutures en bezoek de vele troglodyte grotten! Tentoonstellingen, restaurants, toeristische grotten of zelfs hotels: alles werd hier ondergronds voorzien! Vele wandelpaden laten u toe tegelijkertijd de wijngaarden van de streek en de troglodyte grotten te ontdekken, tussen aarde en steen, tussen licht en schaduw ... Aarzel niet om een fiets te huren of een paard te zadelen: het is de beste manier om de streek van Anjou te verkennen!

Boek nu reeds uw campingvakantie in Yelloh! Village in Coutures en beleef een onvergetelijke vakantie in Anjou.

×