•  
  •  

Camping Ecouen

Criteria wissen
Ecouen, in het departement Val-d’Oise, staat bekend om zijn renaissance-erfgoed. Zijn rijke en boeiende geschiedenis voert u zo terug in de tijd. Geniet van de pracht van deze plek tijdens uw vakantie in de regio Île-de-France.

Campingvakantie Ecouen

Op een twintigtal kilometers van Parijs vindt u een stad die zijn charme en eeuwenoude gebouwen goed wist te bewaren. Bent u een echte kenner of gewoon een liefhebber van kunst en geschiedenis – of lag deze stad gewoon op uw weg –, dan bent u vast meteen in de ban van zijn schoonheid en prestige. Wat u zeker niet mag missen? U begint het best in het nationaal museum van de renaissance dat in het kasteel van Ecouen ondergebracht is. U komt er alles te weten over de avonturen die dit mooie oord beleefde, zodat de geschiedenis van Ecouen voor u voortaan geen geheimen meer heeft. Tijdelijke en permanente tentoonstellingen, muzikale optredens, een theaterparcours … dat wordt royaal genieten van de vakantie met de hele familie!

Camping Ecouen

Na uw bezoek aan dit symbool van de renaissancearchitectuur dat ook als Historisch Monument beschermd is, kunt u de rest van Ecouen gaan verkennen. Wat dacht u van een wandeling door de straten van de stad? Bewonder de grote tiendschuur uit de 14e eeuw op het binnenplein van het stadhuis en loop daarna door naar het landhuis van Les Tourelles waarin het VVV-kantoor een onderkomen vond. Neem de trap op de Place de la Mairie die u rechtstreeks het kasteelpark binnenloodst. Uw kinderen krijgen zo vast het gevoel dat u een geheime doorgang kent!
Ter afwisseling kunt u met de hele familie naar het bos van Ecouen. Met zijn oriëntatieparcours en tal van wandelpaden is dit de ideale plek om de gezonde buitenlucht op te snuiven. Voelt u het al kriebelen? Wilt u nog meer weten over Ecouen? Hebt u zin om al zijn verborgen schatten te ontdekken? Het kan allemaal tijdens uw campingvakantie in de Val-d’Oise!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Val-d’Oise

Laatst bezochte campings
×