Camping Granville

Criteria wissen
Ontdek Granville, een prachtige erfgoedstad vlak bij de baai van de Mont Saint-Michel en tegenover de Kanaaleilanden! Uw campingvakantie in Granville wordt een voltreffer. Deze stad, die in de 15de eeuw door de Britten werd versterkt, voert u mee op een wonderlijke reis door haar geschiedenis en cultuur.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Manche

Campingvakantie Granville

De brute charme en schoonheid van Granville, hoog op de rotsen in de baai van de Mont Saint-Michel, zijn onweerstaanbaar. Plunder in dit voormalige kapersnest de talloze boetiekjes in de schaduw van de stadswallen, ontdek de historische monumenten zoals het Casino en bezoek het Christian Dior-museum. Wandel zeker ook tot aan de ‘pointe du Roc’, de uiterste punt vanwaar u een buitengewoon uitzicht hebt over de zee en de Kanaaleilanden.

Camping Granville

Het is heerlijk wandelen over de fijnzandstranden – maar liefst 42 km! – langsheen het Kanaal met zijn schitterende vergezichten. Nergens in Europa vindt u een sterkere getijdenstroom. Kuier ook eens door het hart van de historische haven. Wist u dat Granville de belangrijkste Franse vissershaven voor schaaldieren is? Proef de lokale gastronomie, snuif de gezellige sfeer op van de markten in de stad en u wordt meteen meegenomen op een wonderlijke reis die al uw zintuigen aanspreekt en zeker ook uw appetijt aanscherpt. Het Normandische ‘Monaco van het Noorden’ heeft heel wat moois voor u in petto!

×