•  
  •  

Camping Isle-Adam

Criteria wissen
Treed binnen in dit charmante dorp in de Val-d’Oise, een rijke, gevarieerde plek die het label ‘Plus Beaux Détours de France’ (mooiste omwegen in Frankrijk) kreeg. Musea, historische gebouwen, rivierstrand … zullen bijdragen aan een geslaagd verblijf. Welkom in L'Isle-Adam!

Campingvakantie L'Isle-Adam

Ontsnap aan de drukte van de hoofdstad tijdens een bezoek aan L'Isle-Adam. In dit dorp op 30 km van Parijs, op de drempel van het Regionaal Natuurpark Vexin français, waait een frisse wind. Het kleine stadje nodigt u uit voor wandelingen en ontdekkingen in de vallei van de impressionisten, aan de rand van een domaniaal bos van 1500 hectare. Naast het rijke natuurlijke erfgoed kunt u ook kennismaken met het historische en culturele erfgoed. Gepassioneerde geschiedenisliefhebbers en belangstellenden worden op hun wenken bediend! U zult onder de indruk zijn van het Chinees paviljoen uit de 18e eeuw en de Pont du Cabouillet, de brug over de Oise. Een van de meest imposante monumenten van het dorp is het kasteel van Stors, een bezoek hieraan mag u niet missen! Geschiedenis en anekdotes accentueren uw bezoeken en wandelingen in deze prachtige omgeving. Tijdens uw kennismaking met de stad treedt u een ander tijdperk binnen. Uw vakantie wordt koninklijk!

Camping L'Isle-Adam

Maar dat is niet alles! Zullen we u het geheim van L'Isle-Adam verklappen? De reden van de bekendheid van deze plek? In de stad vindt u het grootste rivierstrand van Frankrijk. Indrukwekkend, niet? Gun uzelf een moment om u in familieverband of met vrienden te ontspannen. Wat u deze dag zult doen? Fijnzandstrand, zwembad, duikplanken, glijbanen … Er worden ook vele activiteiten voor groot en klein georganiseerd: tennis, beachvolley, waterfietsen, bootje varen … Te land of te water zult u altijd een activiteit vinden waar elk lid van uw groep zijn tijd graag mee doorbrengt. Na dit moment aan het strand mag een wandeling in het aangename bos van L'Isle-Adam niet ontbreken. Te voet, op de fiets of te paard, de keuze is aan u, kies de optie die het best bij u past! U hebt het gemerkt, in dit charmante dorp zult u geen tijd hebben om u te vervelen. Bezoeken, ontdekkingen, wandelingen, vermaak en ontspanning, er gebeurt altijd wel iets in L'Isle-Adam.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Val-d’Oise

Laatst bezochte campings
×