Om het saldo van uw verblijf te betalen Klik hier

Camping La Palmyre

Criteria wissen
Te midden van de natuurlijke baai van Bonne-Anse ontvangt de badplaats La Palmyre u tijdens uw vakantie. Laat u verleiden door de unieke sfeer van deze stad, gelegen in een prachtig natuurlijk kader, tussen bos en oceaan, tussen stranden en wandelpaden. Een campingvakantie in La Palmyre, in Charente-Maritime, zal groot en klein in verrukking brengen!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Charente-Maritime

Vakantie op een camping La Palmyre

La Palmyre, dat is vooral een prachtige natuurlijke omgeving: de majestueuze rood-witte vuurtoren van la Coubre overheerst een natuurlijke baai met 30 kilometer zandstranden en 8.000 ha bos. Dit is de ideale plek om te genieten van al de rijkdom van de Atlantische kust! Zich lekker uitstrekken op het strand, allerlei watersporten uitproberen of zich tegoed doen aan wat oesters van de kwekers van Anse... Het geluk is hier zo simpel in la Palmyre! En waarom ook niet gebruikmaken van de talrijke wandelpaden die langs de kustlijn lopen, om te voet, met de fiets of zelfs te paard deze prachtige streek vanuit een andere hoek te gaan verkennen?

Diegenen die verzot zijn op kite- of windsurfen zullen in de wolken zijn: hier creëren de wind, de golven, en de natuurlijke weersomstandigheden het ideale speelterrein om hun geliefde sport te beoefenen...

La Palmyre dankt ook een groot deel van zijn bekendheid aan zijn zoo. Deze strekt zich uit over een 18 hectaren groot domein met meer dan 1.600 dieren en is de drukst bezochte private zoo in Frankrijk. Maak zeker gebruik van uw campingvakantie in La Palmyre om een bezoekje te brengen: groot en klein zullen verwonderd en gecharmeerd zijn.

Camping La Palmyre

U beleeft een verrukkelijke campingvakantie in La Palmyre aan de Atlantische kust tussen Oléron en Gironde.

×