Camping Lorient

Criteria wissen
Ga heerlijk kamperen in Lorient, een op de zee gerichte stad met een hoofdrol voor watersportactiviteiten en maritieme tradities waar zeeliefhebbers zich helemaal uit kunnen leven. Tijdens een campingvakantie in Lorient ontdekt u een dynamische, op de zee gerichte stad die bekend staat vanwege haar 5 havens: een marinehaven, vissershaven (2e van Frankrijk), jachthaven, handelshaven en een passagiersterminal, waaraan de stad haar bijnaam “de stad met vijf havens” te danken heeft.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Morbihan

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Baden

Campingvakantie Lorient

De stad Lorient staat vooral bekend vanwege haar beroemde Interkeltisch Festival, een wereldberoemd evenement dat elk jaar in de maand augustus talrijke Keltische artiesten en bezoekers verenigt, en is mede daarom een ideale bestemming voor uw vakantie.

De streek rondom Lorient is trots op haar maritieme tradities en heeft dan ook talrijke watersportactiviteiten voor u in petto tijdens uw campingvakantie, zoals zeilen, strandzeilen, kajakken of duiken. Dus liefhebbers zegt het voort!

Voor zeilfanaten mag een bezoek aan het zeilmuseum Cité de la voile Eric-Tabarly niet ontbreken, hier wordt u dankzij een interactief parcours een expert op het gebied van zeilen en zeilraces op zee.

 

Camping Lorient

Bezoek ook zeker de onderzeebootbasis van Keroman. De basis werd gebouwd om plaats te bieden aan een twintigtal onderzeeboten en was een bijzonder belangrijke locatie tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar u tijdens een rondleiding alles over te weten kunt komen.

Bezoek hier ook de onderzeeboot Flore met zijn interactieve museum. Absoluut een unieke ervaring!

Wandel in Lorient langs de kade Quais des Indes en bewonder de schitterende herenhuizen die getuigen van het indrukwekkende verleden van de stad.

Shopfanaten hoeven ook niet in paniek te raken, want Lorient is met haar talrijke winkels een perfecte stad om te shoppen.

×