Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Oléron

Criteria wissen
Een eiland badend in het licht, waar natuur, cultureel erfgoed en recreatie hand in hand gaan.
Ontdek l'île d'Oléron, het grootste Franse eiland aan de Atlantische kust, en geniet er van een onvergetelijke campingvakantie. Het eiland is een paradijs voor sportieve vakantiegangers, liefhebbers van thalassotherapie, wandelaars en... levensgenieters. Het is tegelijk wild en ongerept, modern en authentiek, maar altijd verrassend en gezellig. Het "Ile de Lumière" is een bestemming vol charme en ontdekkingen tijdens uw campingvakantie aan de Atlantische kust.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Charente-Maritime

Vakantie op een camping Oléron

U kan het eiland te voet of met de fiets verkennen. Zo geniet u het meest van de vele prachtige landschappen.

Trek eropuit en ontdek de uitzonderlijke stranden langs de oceaan, de bossen met naaldbomen of groene eiken en de moerassen, waar vaak hele kuddes schapen gaan grazen. Het ontbreekt het eiland ook niet aan historisch en architecturaal erfgoed, in de authentieke dorpjes valt altijd iets te bezichtigen.

Een andere manier om l'île d'Oléron te ontdekken, is per trein: het zeer pittoreske treintje van Saint-Trojan rijdt heen en weer over een 6 kilometer lange spoorweg. Een origineel vervoermiddel om het eiland, de duinen en het bos te verkennen ...

Een verblijf op l'île d'Oléron tijdens uw campingvakantie is een aangename adempauze, een uniek moment tijdens uw verblijf aan de Atlantische kust. Het microklimaat van l'île d'Oléron garandeert u warme, zonovergoten dagen. Misschien zal u zelfs vegetatie aantreffen die normaal alleen in het zuiden voorkomt. Laat u in de schaduw van de mimosa's, een sinaasappel- of olijfboom overweldigen door de geuren en aroma's van dit "île aux parfums" en geniet ten volle van uw vakantie op l'île d'Oléron.

×