Camping Payrac

Criteria wissen
Kom genieten van een campingvakantie in Payrac en ontdek de prachtige Dordognevallei. Tijdens uw vakantie op de ideaal tussen Sarlat en Rocamadour gelegen camping in Payrac kunt u eenvoudig alle belangrijke bezienswaardigheden van de Midi-Pyrénées die zich tussen de Dordogne en de Lot bevinden, bezoeken.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Lot

Campingvakantie Payrac

Ga met uw kleintjes naar het dierenpark van Gramat midden in het Regionaal Natuurpark van de Causses du Quercy, waar u meer dan 150 verschillende diersoorten kunt ontdekken en waar zowel jong als oud zich prima zullen vermaken!
Bezoek vanaf de camping in Payrac ook de mooiste dorpen van de Dordognevallei. Begin bijvoorbeeld met het plaatsje Rocamadour, een sfeervol klein stadje in de Lot dat tegen een 150 meter hoge rotswand is gebouwd die boven de vallei van de Alzou uittorent. Deze voor het christendom belangrijke plaats en een belangrijke halte op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella herbergt talrijke religieuze bouwwerken zoals de basiliek Saint-Sauveur, de crypte van Saint-Amadour en de kapellen Sainte-Anne, Saint-Blaise, Saint-Jean-Baptiste, Notre-Dame en Saint-Michel. Liefhebbers van architecturaal en cultureel erfgoed kunnen hier hun hart ophalen.

 

Camping Payrac

Maar de Dordognevallei herbergt met Autoire, Carennac en Loubressac ook drie van de mooiste dorpen van Frankrijk en kent daarnaast ontelbare unieke bezienswaardigheden die u absoluut niet mag missen!
Daal bijvoorbeeld af in de druipsteengrot Gouffre de Padirac, een natuurlijke holte met een doorsnede van ongeveer 35 meter die u naar het binnenste van de aarde brengt, op meer dan 100 meter onder de grond waar een ondergrondse rivier stroomt. Op minder dan 15 minuten van Payrac zijn ook de Grotten van Lacave zeker een bezoekje waard. U daalt met een klein treintje af in de grotten en maakt op die manier een spectaculaire reis door een ondergrondse sprookjeswereld.

×