Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Villars

Criteria wissen
Neem tijdens uw campingvakantie bij Yelloh! Village in de Périgord beslist even de tijd om in Villars de beroemde grot en het kasteel van Puyguilhem te bezoeken.
Tijdens uw vakantie in de Périgord is een bezoek aan Villars – het dorp van de drie wonderen – een must. U ontdekt er één van de grootste ondergrondse gangenstelsels uit de hele Périgord: de grot van Villars. De indrukwekkende stalactieten en stalagmieten, en de originele prehistorische schilderingen weten zonder twijfel de hele familie te bekoren.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Charente

Campingvakantie Villars

In de schoolvakanties kunnen kinderen op deze magische plek tijdens speciale workshops hun eigen artistiek talent botvieren op de wanden van een nagebouwde grot. Bezoek ook de abdij van Boschaud uit 1154. Het is één van de vier cisterciënzerabdijen die de Périgord telt. Zij werd tijdens de godsdienstoorlogen deels vernield en daarna gedeeltelijk heropgebouwd, en blijft een prachtig voorbeeld van de architectuur uit de Périgord.

Wanneer u in Villars bent, mag het kasteel van Puyguilhem in geen geval op uw programma ontbreken. Reken op een uurtje om dit 16de-eeuwse renaissancekasteel, dat als Historisch Monument werd geklasseerd, te bezoeken. Het werd in de 20ste eeuw door de Franse staat gerenoveerd en doorstaat met glans elke vergelijking met de kastelen van de Loire. Een bezoek is een ware reis in de tijd!

×