‘ZEN’ wellness-aanbieding op camping Maguide

Beleef tijdens uw campingvakantie een unieke ZEN-ervaring in een idyllisch kader

Toe aan een break? Even genoeg van de dagelijkse sleur? Lees dan vooral verder! Camping Maguide werkte een arrangement uit dat u vast weet te bekoren. Wat dacht u van een prachtige locatie tussen de Atlantische Oceaan en de bossen van de Landes om op adem te komen en tijd te maken voor uzelf? Onze camping biedt u een ZEN-week aan die helemaal rond wellness draait. Van maandag tot vrijdag kunt u deelnemen aan talloze activiteiten: verzorging voor lichaam en geest, yoga, meditatie, pilates, naturopathie … U hebt ook toegang tot de balneotherapie op de camping en u wordt bijgestaan door een sportcoach en een gediplomeerde naturopate.

Maak gebruik van dit buitengewone arrangement van camping Maguide. Een week lang biedt Yelloh! Village u de kans om opnieuw te leren hoe u van de eenvoudige en belangrijke dingen in het leven geniet. Hervind uw focus, luister naar uzelf, verleg uw grenzen en keer huiswaarts met een ontspannen geest in een gezond lichaam.

 

Speciale aanbieding: € 350/persoon + prijs van de accommodatie van 09/06/2019 tot 15/06/2019 en van 15/09/2019 tot 21/09/2019 (aanbieding geldig voor alle accommodaties, rechtstreeks te reserveren bij de camping)

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×