Aanbieding ‘Avontuur & Natuur’ op camping Maguide

Grenzen verleggen, bewegen, plezier maken … Tijd voor een sportieve vakantie!

Een nieuwe regio, stad of plek ontdekken en tegelijk uw favoriete sport beoefenen: is dat wat u een geslaagde vakantie noemt? Camping Maguide biedt u een origineel arrangement aan met een ruime portie sport en natuur. Een formule die u vast weet te smaken, niet? Met familie of vrienden beleeft u een intense vakantieweek vol sport en nieuwe dingen. Van maandag tot vrijdag hebt u de keuze uit diverse activiteiten onder leiding van een sportcoach: trektochten, kanoën, mountainbiken, paddle …  Verder geniet u van een gevarieerd animatieaanbod te midden van het buitengewone landschap van de Landes. In het weekend is het tijd voor rust en relaxatie, en komt u op adem in de balneotherapieruimte van de camping.

Laat deze kans niet aan uw neus voorbijgaan. Dit wordt een verblijf met een ruime portie sport en natuur, massa’s nieuwe dingen en fijne souvenirs. Trek uw sportschoenen aan en zorg dat u er niets van mist!

Speciale aanbieding: € 300/persoon + prijs van de accommodatie van 16/06/2019 tot 22/06/2019 en van 08/09/2019 tot 14/09/2019 (aanbieding geldig voor alle accommodaties, rechtstreeks te reserveren bij de camping)

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×