Ontdekkingsaanbieding Sommebaai op camping Le Ridin

Ontdek de Sommebaai met de hele familie tijdens een 100% natuur- en relaxvakantie.

Ga met de hele familie de Sommebaai, de natuur en de vogels ontdekken! Reserveer een verblijf van 10 tot 17 mei, 7 tot 14 juni of 27 tot 5 juli. en profiteer van een bijzondere Familie-ontdekkingsaanbieding.

Vanwege de ongerepte natuur is de Baai van de Somme een van de mooiste baaien ter wereld en een toevluchtsoord voor duizenden trekvogels! Neem uw kleine globetrotters mee over de fietspaden voor een dagje vogels spotten in hun natuurlijke omgeving ... Bij de receptie kunt u kijkers lenen.

Terug op de camping kunnen uw kinderen weer eindeloos spelen met hun vriendjes op de glijbanen, de opblaasbare speeltoestellen en de trampoline ... En om uw verblijf helemaal compleet te maken bieden we u en uw familie 2 gratis ontbijtjes aan op 2 dagen naar keuze.

U verblijft in een Cottage Les Aigrettes 2 slaapkamers  voorzien van alle comfort voor een 100% relaxvakantie!

Speciale aanbieding: 7 nachten van 10 tot 17 mei of 7 tot 14 juni of 8 nachten van 27 juni tot 5 juli 2020 in een Cottage Les Aigrettes 2 slaapkamers  + fietshuur voor 1 dag voor 2 volwassenen en 2 kinderen + ontbijtjes voor 4 personen op 2 dagen naar keuze tijdens het verblijf voor € 448 excl. belastingen (voorkeurtarief Familie-ontdekkingsaanbieding, online reserveren mogelijk).

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×