Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Huur een comfortabele stacaravan in Bretagne

Het ongerepte en authentieke Bretagne is een streek die u niet onberoerd zal laten. Als u een stacaravan huurt op een van de Yelloh! Village campings van de streek, stapt u in een compleet andere wereld

Bretagne is een streek van legendes, tradities en natuur en zal u absoluut bekoren! Huur voor uw vakantie in Bretagne op een van de Yelloh! Village campings van de streek een stacaravan!

Uw verblijf op een van onze topcampings aan zee, de oceaan of midden in de Bretonse natuur zal een fantastische ervaring worden. Al uw zintuigen worden hier aan het werk gezet: de gastronomie, muziek, geschiedenis, legenden en prachtige natuur laten u kennismaken met een bijzondere cultuur. Bereid u voor op een intense ervaring! In Bretagne vormen de zee en de oceaan een prachtig geheel met het landschap, met een unieke streek als resultaat waar de kracht van de natuur continu voelbaar is.

Verken de schitterende eilandengroepen van Glénan en Bréhat, geniet aan de Côte de Granit Rose of bewonder de steile rotswanden aan de kust, en vergeet natuurlijk niet de verrukkelijke zeevruchten te proeven of een fris glas cider!

U kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan diverse schitterende Bretonse steden: Saint Malo, Dinan… Een wandeling in deze bijzonder historierijke plaatsen zal u terugvoeren naar een ver verleden. Als u voor uw volgende vakantie een stacaravan huurt in Bretagne, zult u daar beslist geen spijt van krijgen! 

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×