Klantenbeoordelingen van de Yelloh! Village campings

_

Nog steeds onbeslist over de bestemming van uw volgende vakantie? Doorloop de klantenbeoordelingen van vakantiegangers die op een Yelloh! Village camping verbleven om u te helpen bij uw keuze!

Lees de commentaren en beoordelingen van vakantiegangers omtrent hun verblijf op een Yelloh! Village camping. Op het einde van hun verblijf ontvangen onze klanten een vragenlijst met betrekking tot de verschillende aspecten van hun vakantie bij Yelloh! Village.  Jaarlijks behandelen we meer dan 66.000 vragenlijsten die we gebruiken om voortdurend het kwaliteitsniveau van de prestaties en van de dienstverlening op onze campingdorpen te verbeteren én zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze klanten.

Dankzij deze klantenbeoordelingen is het gemakkelijk om uw keuze te maken wat betreft de bestemming van uw volgende vakantie. Het comfort in de accommodaties, de kwaliteit van het animatieprogramma, de algemene sfeer op de camping, het aquapark… alles passeert de revue! Vertrouw op diegenen die op onze campings verbleven en hun ervaringen met u delen, niemand is immers beter geplaatst dan onze klanten om de kwaliteit van onze campingdorpen te beoordelen !

91,6% tevreden klanten!

In 2016 werden meer dan 66.000 vragenlijsten verzameld. 91,6% van onze klanten hebben verklaard dat zij tevreden of zeer tevreden waren over hun verblijf bij Yelloh! Village.

Onze kwaliteitsverbintenis

Algemene gebruiksvoorwaarden klantenbeoordelingen

Een camping kiezen en de klantenbeoordelingen raadplegen

Wilhelmina
Uit Nieuw Vennep
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 17/02/2017
    tot 27/02/2017

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Alles is tot in de puntjes geregeld.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten
Robert
Uit Vianen
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/01/2017
    tot 15/02/2017

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

De plaatsen zijn wat klein.Verders is het goed.Alleen moeilijk voor het ontvangen van TV.Vooral voor Hollandse TV.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad Geen mening
Diensten
Activiteiten
Azem
Uit Borculo
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/01/2017
    tot 09/02/2017

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Gewoon een goed park dat bezig is zichzelf met een goed team te verbeteren. Dagelijks zag je nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Ook de managers waren veelvuldig zichtbaar bezig, maakten hun rondes, en etaleerden
liefde voor hun park.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Johannes
Uit Numansdorp
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/01/2017
    tot 23/01/2017

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Niet vertrokken maar naar een andere plaats verhuisd
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten
Josephus
Uit Baarle Hertog
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 03/01/2017
    tot 19/01/2017

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Geen 10 omdat klanten door bouwwerkzaamheden geluidsoverlast hebben gehad.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten
Piet
Uit Wormerveer
18 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/11/2016
    tot 26/12/2016

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Op dit moment veel werkzaamheden veel lawaai
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad Geen mening
Diensten
Activiteiten Geen mening
Jan Jacobs
Uit Bergen Op Zoom
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 05/10/2016
    tot 03/11/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

De camping ligt erg mooi.
Het sanitair is zeer goed onderhouden en wordt goed schoon gehouden.
Het water van het zwembad was ondanks volop zon erg koud.
Daar zouden zonnecollectoren voor warm water moeten zorgen!
Wij hebben alweer geboekt voor 2017.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Arie
Uit Voorburg
11 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/10/2016
    tot 01/11/2016

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

We waren hier voor de tweede keer. De eerste keer in het voorjaar, nu in het najaar. Nu werd het steeds eerder donker, wat tot gevolg had dat je eerder het licht moest aandoen. Bij de afwas stond je dan in je eigen schaduw te werken. De verlichting was niet bevorderlijk voor de sfeer. De verwarming bestond uit één verwarmingselementje, dat op een aantal dagen nauwelijks toereikend was om de kou te verdrijven.
Voor de rest was het een prima park met uitstekende voorzieningen.
Over het restaurant is nog te melden dat we met verwondering naar het gedrag van de chef tegenover zijn personeel hebben gekeken. De openlijke terechtwijzingen waren ronduit stuitend. De kwaliteit van de gerechten was ook minimaal.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Hendrikus
Uit Helmond
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/11/2016
    tot 11/12/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

we hebben over heel de wereld gekampeerd maar dit sloeg werkelijk alles met namen Amerika canada Alaska tailand heel Europa maar bloemen bij de afwasbakken en toiletgebouw zuiverder dan menig portugese keuken komplimenten mensen een woord top top top
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie Geen mening
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Inge
Uit Oldenzaal
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/10/2016
    tot 11/11/2016

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prima
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Kenneth Dennis
Uit Zoutelande
19 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/11/2016
    tot 24/11/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Heel tevreden, echter er waren nogal wat verbouwingen gaande en daarom blijf ik steken op een 7
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten
Casper
Uit Velsen-noord
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/11/2016
    tot 10/11/2016

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Super bungalow, nieuw en smaakvol ingericht. Goede bedden, groot overdekt terras en zelfs ligbedden voor de bungalow. Vriendelijke en efficiënte ontvangst.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad Geen mening
Diensten
Activiteiten Geen mening
Gijsbert
Uit Lathen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/11/2016
    tot 11/11/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Het is een mooie, schone camping alleen jammer dat je met de fiets eigenlijk geen kant op kunt.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Jozef Gerardus Anna
Uit Bunde
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 28/10/2016
    tot 07/11/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Wij hadden tijdig gevraagd of er plaats was voor een grote camper en daaraan toegevoegd met satelliet ontvangst voor tv en internet
Bij aankomst was een plak voor ons gereserveerd met een grote boom dus geen satelliet ontvangst bovendien
wij konden wel op een andere plek staan ( kleiner) en hebben dat maar geaccepteerd. Nee een retourbetaling excuss of tegemoetkoming hebben we niet ontvangen.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
6/ 10
Campingdorp
Accommodatie Geen mening
Zwembad Geen mening
Diensten
Activiteiten Geen mening
Bart
Uit Steenbergen Nb
11 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/11/2016
    tot 29/11/2016

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

excellent
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Cornelis
Uit Montfoort
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/10/2016
    tot 04/11/2016

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

mooie camping rustig verblijf
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Ellen
Uit Amstelhoek
14 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/10/2016
    tot 21/10/2016

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Echt een minpunt dat er geen winkel op de camping is. Kinderen vinden het heerlijk om boodschappen te doen tijdens vakantie. Fijn voor de ouders, goed voor de ontwikkeling van de kinderen en het gemak. Nu ga je een keer naar de spar maar al snel ga je liever naar een andere supermarkt vanwege de kosten en het aanbod.
alleen brood van 8-10 is te beperkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idee om duidelijkheid te geven over de routes met en zonder caravan die je kunt nemen om hier te komen. Nu hadden we de route met de vele bochten genomen waardoor we een doodziek kind in de auto hebben gekregen..
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten
Hilde
Uit Mechelen
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/10/2016
    tot 04/11/2016

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

alles was oke en goed in orde alleen jammer dat het park het hele jaar open is en dat het restaurant gesloten was.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Gerdien
Uit Heerlen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/10/2016
    tot 30/10/2016

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Hele mooie camping. Jammer dat onze caravan helemaal in schaduw lag. Voor de zomer ideaal, maar probeer in de herfst de mensen zoveel mogelijk in caravans op iets zonnigere plaatsen te zetten. Het was daardoor ook heel donker in onze caravan. Heel mooi zwembad en heel fijn dat dit verwarmd was. Ook de actie, 2 kaarten voor Balneo als je meer dan 7 nachten boekt, vond ik geweldig. Veel gebruik van gemaakt. Dan ga je ook voor een uurtje. ? 10,-- per keer vind ik wel erg duur. Broodservice was goed. In oktober geen lange wachtrijen. Het aantal ligbedden bij het zwembad was nu ook meer dan voldoende. De Spar begon erg leeg te raken, zo op het einde van het seizoen. Lekkage bij afvoer keuken gehad. Dit werd snel verholpen. Per dag heb je 20 min. gratis wifi in de buurt van het zwembad, restaurant. Dit was een goede wifi en zo kon je toch even je mails, appjes, facebook etc. bijwerken. Daarnaast kon je wifi voor op je plek kopen, maar dit hebben wij niet gedaan.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Petrus
Uit Venray
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 24/10/2016
    tot 28/10/2016

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Camping alles ok. Sanitair goed onderhouden en schoon. Rustige sfeer, gezien de tijd van het jaar niet verwonderlijk.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Ronald
Uit Dronten
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/10/2016
    tot 22/10/2016

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Great service, great premium mobile home! The pool area is great. Only the restaurant is a very weak point.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten
Lies
Uit Boskoop
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/10/2016
    tot 21/10/2016

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Prima service!
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten
Detlef
Uit Silvolde
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/10/2016
    tot 20/10/2016

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

de 2de maal op deze camping en was wederom top. Nieuwe huisjes waren fantastisch.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten
Nico
Uit Laren Nh
22 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/09/2016
    tot 09/10/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

We komen er al 19 jaar en houden van de plek en de prachtige omgeving en de vele goede restaurants.
Helaas was de plek na 12 uur nog niet vrij en moesten we tot 3 uur wachten.
Het personeel heeft er alles aangedaan om deze mensen te bereiken. Helaas deed hun telefoon het niet. Ze wisten ook niet (zeiden ze) dat je voor 12 uur de plek moet verlaten. Er werd me verteld bij de receptie en het zwembad dat er geen omroepsysteem is bij het zwembad. Gek eigenlijk, want er is wel muziek e.d. Het bleek n.l. dat deze mensen bij het zwembad rustig zaten te lunchen. Dus via omroepen zouden ze wel bereikbaar zijn geweest.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Johnnie
Uit Amsterdam
12 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/09/2016
    tot 07/10/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Fijne kampeerplek. Alles is goed verzorgd. We genieten van de prachtige natuur om ons heen, de palmbomen, oleanders, er bloeide zelfs nog een mimosa.
Fijn dat het zwembad ook in oktober nog open is en het water lekker verwarmd blijft.
Als het eens wat kouder is, is het fijn dat in het toiletgebouw de verwarming aan staat.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Clara
Uit Ranst Emblem
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 03/10/2016
    tot 17/10/2016

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

super vriendelijk personeel, prachtig sanitair, goede busverbinding met Lagos.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Johan
Uit Hoofddorp
22 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 05/09/2016
    tot 03/10/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Veel mogelijkheden op de camping en omgeving. Vriendelijke en hulpvaardig zowel receptie als het oplossen bij e.v.t. problemen
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten Geen mening
Gesinus
Uit Brummen
8 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/09/2016
    tot 30/09/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping, lekker zwembad, fijn personeel, schone toiletten, alles ok
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten
Marcia
Uit Merelbeke
7 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/09/2016
    tot 01/10/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Fantastische camping met 5* faciliteiten: Gigantisch zwemparadijs voor zowel groot als klein. Supermarkt, groenten- en fruitwinkel, bakker, slager op het domein. Vlak aan het strand. Supermodern sanitair. Zeer ruime staanplaatsen. Zelfs in het lage seizoen toch nog animatie!
We hebben een schitterende vakantie gehad!
Enig minpuntjes:
- rondom de camping is er niets te doen, dus wagen altijd nodig.
- Voor hondenliefhebbers zijn honden toegelaten en is er een grote weide. Als het te warm is, moeten de afvalbakken wel regelmatig geruimd worden tegen geurhinder. Voor mij persoonlijk had ik liever dat honden niet toegelaten waren. Camping was zeer proper, maar niet elk baasje ruimt alles goed op. Campingpersoneel heeft dan extra werk...
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten
Activiteiten
Menne
Uit Soest
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/09/2016
    tot 11/10/2016

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Positief: mooie ligging, net sanitair, vriendelijke mensen.
Negatief: het kampement waar in hoogseizien personeel woont. Heb daar in eerdere bezoeken veel last van gehad. Daarom zijn niet alle plaatsen op de camping evsn fijn.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8/ 10
Campingdorp
Accommodatie
Zwembad
Diensten