Prijzen en Keurmerken van de Yelloh! Village campings

_

Best campings

Twee prestigieuze organisaties, de Duitse groep ADAC en de Nederlandse organisatie ANWB , passen voortaan een gemeenschappelijk scoresysteem toe waarbij de best geklasseerde campings beloond worden door hen het label “Best Camping” toe te kennen.

Zo werden in 2016 duizenden campings in Europa geïnspecteerd, en slechts aan enkele tientallen onder hen werd het waardevolle label “Best camping” toegekend. Onder de 19 Franse campings die deel uitmaakten van de gelukkigen bevonden zich 5 Yelloh! Village campings…

 

De andere Europese landen werden niet vergeten: een Yelloh! Village camping in Spanje, aan de Costa Brava, werd eveneens bekroond met deze onderscheiding

Tijdens de internationale vakantiebeurzen van januari 2016, was Le Brasilia één van de 4 genomineerde Europese campings in de categorie "Camping van het Jaar" door de Nederlandse ANWB-gids.
Daarnaast heeft de Duitse ADAC-gids aan Le Brasilia de prestigieuze “Speciale juryprijs” toegekend voor de aanleg van het zwembadencomplex & Spa.

De Michelingids 2015

De bij Europese reizigers zeer bekende Michelingids geldt veelvuldig als toonaangevende referentie op het gebied van toerisme. Uit een selectie van 2300 adressen heeft de 2015 editie van de Michelin Campinggids Frankrijk maar liefst 21 Yelloh! Village bij de beste 100 campings geplaatst (geclassificeerd met 4 en 5 rode tenten) voor hun hoogwaardige niveau van comfort en de kwaliteit van en verscheidenheid aan diensten.

Goed om te weten: dit jaar maakt het Yelloh! Village Le Brasilia deel uit van de top 3 van beste campings 2015!

 

 

Dit is de lijst van de met “5 rode tenten” geclassificeerde Yelloh! Village campings:

Al bijna 50 jaar selecteren de Britse gidsen Alan Rogers de beste Europese campings. Deze gids die zeer populair is onder Engelstaligen, kent ieder jaar prijzen toe in diverse categorieën. In 2012 werd zo genomineerd voor de “Seaside Award”:

Het Zuiden van Frankrijk heeft een eigen label! Toeristische groepen die de nadruk leggen op een duidelijke en kwalitatieve informatieverlening, een persoonlijk onthaal, een onberispelijke netheid, bekwaam personeel, comfortabele accommodaties, een vlotte toegankelijkheid van hun sites maar ook de valorisatie van de lokale rijkdommen, zien zich vanaf nu beloond met de toekenning van het garantielabel “Qualité Sud de France”.

Hebben meerdere Yelloh! Village deze erkenning gekregen :

 

Yelloh! Village is ook de eerste campinggroep aan wie het merk “Qualité Tourisme” werd toegekend door het ministerie van Toerisme, voor het geheel van haar Franse sites. Dit merk is bedoeld om de professionals in de campingsector te belonen voor de geleverde inspanningen op het gebied van kwaliteit en klantentevredenheid.

Bewust van de noodzaak om haar aantrekkelijkheid op nationaal en internationaal  niveau te ontwikkelen, heeft Bretagne haar eigen merk gecreëerd. Dankzij haar vele troeven en bezienswaardigheden heeft zij een echte identiteit opgebouwd, die vanaf het begin, een kwaliteitsgarantie inhoudt voor al haar partners.

De Yelloh! Village campings die partner zijn van het merk Bretagne: