Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Yelloh! Village onthult zijn onderscheidingen

Wij zijn blij dat we u de prijzen kunnen presenteren waarmee een aantal van onze campings zijn onderscheiden door Nederlandse, Franse, Duitse en Britse reisgidsen. De kwaliteit, de originaliteit en de schoonheid van onze campings zijn opgevallen. Wij laten u de onderscheidingen ontdekken waar Yelloh! Village trots op is. 

ADAC

De beroemde camping- en caravangids ADAC maakt jaarlijks een selectie van ruim 6000 campings in heel Europa en kent de beste van hen de beroemde ‘Superplatz’ prijs toe, een echte garantie voor kwaliteit. Ook dit jaar werden meerdere Yelloh! Village campings beloond:

In 2017 zelfs een prijs voor topkwaliteit uitgereikt aan het Yelloh! Village Le Brasilia, dat sinds 1995 elk jaar onafgebroken de ‘Superplatz’ prijs binnenhaalt!

ANWB

De titel ‘Top Camping’, die door de Nederlandse gids ANWB wordt toegekend, beloont de mooiste campings. Yelloh! Village is blij en trots op deze lijst te staan: het zijn onze waarden, inzet en onze kwaliteitseisen die op deze manier worden bekroond! Dit zijn de dorpen die tot de ‘Top Campings’ van 2020 behoren:

Al bijna 50 jaar selecteren de Britse gidsen Alan Rogers de beste Europese campings. Deze gids die zeer populair is onder Engelstaligen, kent ieder jaar prijzen toe in diverse categorieën. In 2017 werden twee Yelloh! Village op die manier beloond.

 

 

      

Het Zuiden van Frankrijk heeft een eigen label! Toeristische groepen die de nadruk leggen op een duidelijke en kwalitatieve informatieverlening, een persoonlijk onthaal, een onberispelijke netheid, bekwaam personeel, comfortabele accommodaties, een vlotte toegankelijkheid van hun sites maar ook de valorisatie van de lokale rijkdommen, zien zich vanaf nu beloond met de toekenning van het garantielabel “Qualité Sud de France”.

 

Hebben meerdere Yelloh! Village deze erkenning gekregen :

 

 

Yelloh! Village is ook de eerste campinggroep aan wie het merk “Qualité Tourisme” werd toegekend door het ministerie van Toerisme, voor het geheel van haar Franse sites. Dit merk is bedoeld om de professionals in de campingsector te belonen voor de geleverde inspanningen op het gebied van kwaliteit en klantentevredenheid.

Bewust van de noodzaak om haar aantrekkelijkheid op nationaal en internationaal  niveau te ontwikkelen, heeft Bretagne haar eigen merk gecreëerd. Dankzij haar vele troeven en bezienswaardigheden heeft zij een echte identiteit opgebouwd, die vanaf het begin, een kwaliteitsgarantie inhoudt voor al haar partners.

De Yelloh! Village campings die partner zijn van het merk Bretagne:

×