Yelloh! Village onthult zijn onderscheidingen

Wij zijn blij dat we u de prijzen kunnen presenteren waarmee een aantal van onze campings zijn onderscheiden door Nederlandse, Franse, Duitse en Britse reisgidsen. De kwaliteit, de originaliteit en de schoonheid van onze campings zijn opgevallen. Wij laten u de onderscheidingen ontdekken waar Yelloh! Village trots op is. 

Yelloh! Village campings beloond bij de ACSI Awards 2024

 

ACSI, de specialist op het gebied van outdoor accommodaties in Europa, organiseert in 2024 voor het 3e achtereenvolgende jaar de ACSI Awards. Deze awards, gekozen door kampeerders, erkennen campings in verschillende categorieën.

2 Yelloh! Village campings hebben de eer om als winnaar uit de bus te komen:

 

Yelloh! Village le Brasilia eb Yelloh! Village La Marende kregen ook eervolle vermeldingen.

Travel d'Or 2024 toegekend aan Yelloh! Village

Voor de derde keer in 5 jaar tijd is het merk Yelloh! Village bekroond met een Travel d'Or 2024 award! Dit evenement beloont elk jaar bedrijven uit de toeristische sector in verschillende categorieën.

 

Dit jaar zijn onze campings trots op het feit dat ze de prijs "Beste merk voor outdoor accommodatie" hebben gewonnen, met 21 andere concurrerende merken, waaronder 5 finalisten.  

 

We willen onze trouwe vakantiegangers nogmaals hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in ons merk. Onze dank gaat ook uit naar alle campingteams, echte Artisans du Bonheur (Ambachtslieden van Geluk), die een grote rol spelen in dit succes. 

 

 

Ontdek al onze bekroonde campings

Innocamping-prijs 2023

In 2023 eerden de Associació de Càmpings de LLeida en CampiReport ons met de Innocamping Award in de categorie "beste reclamecampagne". Deze campagne markeerde een keerpunt door de allereerste reclamespot voor de campingsector op de Catalaanse publieke televisie te worden.

Yelloh! Village winnaar van de Travel d'Or 2022

Net als elk jaar heeft de editie 2022 van de Travel d'Or de favoriete merken van de Fransen onderscheiden. Tijdens deze prestigieuze avond, georganiseerd in het Pavillon Gabriel, werd de prijs voor het beste merk van de Hôtellerie de Plein Air (campingsector) uitgereikt. De keuze van het winnende merk vindt in twee stappen plaats: 

  • Uit een stemming onder 192.000 ingeschreven internetgebruikers komen vijf finalisten voort. 

  • Vervolgens stemt een jury van vijf specialisten uit de toeristische sector om uit deze vijf kandidaten de uiteindelijke winnaar te bepalen. 

Wij kondigen met enorm veel genoegen aan dat deze prijs voor 2022 is toegekend aan Yelloh! Village. Wij danken u allemaal voor uw vertrouwen. Deze prijs is ook uw prijs! 

Yelloh! Village verkozen tot beste merk van 2022

Net als elk jaar publiceert het magazine Capital de ranglijst met beste merken van Frankrijk. Het magazine Capital werkt samen met onderzoeksbureau Statista om deze lijst samen te stellen onder 20.000 consumenten. De respondenten hebben de merken die zij in de afgelopen drie jaar bezocht hebben op drie criteria beoordeeld:

  • De aandacht voor de klanten
  • Het expertiseniveau van de merken
  • De wil om de merken aan te bevelen bij vrienden en kennissen

 

Volgens de uitslag van deze enquête heeft Yelloh! Village zich opnieuw onderscheiden onder de beste campingmerken om de kwaliteit van zijn dienstverlening.

Dat is dankzij u! Dank u wel dat u deel uitmaakt van de grote Yelloh! Village-familie!

ADAC

De beroemde camping- en caravangids ADAC maakt jaarlijks een selectie van ruim 6000 campings in heel Europa en kent de beste van hen de beroemde ‘Superplatz’ prijs toe, een echte garantie voor kwaliteit. Ook dit jaar werden meerdere Yelloh! Village campings beloond:

In 2017 zelfs een prijs voor topkwaliteit uitgereikt aan het Yelloh! Village Le Brasilia, dat sinds 1995 elk jaar onafgebroken de ‘Superplatz’ prijs binnenhaalt!

ANWB

De titel ‘Top Camping’, die door de Nederlandse gids ANWB wordt toegekend, beloont de mooiste campings. Yelloh! Village is blij en trots op deze lijst te staan: het zijn onze waarden, inzet en onze kwaliteitseisen die op deze manier worden bekroond! Dit zijn de dorpen die tot de ‘Top Campings’ van 2020 behoren:

Duits magazine ‘Caravaning’

 

 

De prijs voor de beste Franse camping 2021 van het Duitse magazine Caravaning is toegekend aan het Yelloh! Village Le Brasilia. Deze uitzonderlijke onderscheiding is uitsluitend berekend op basis van de grootste beoordelingssites. Hartelijk dank aan de klanten van het Yelloh! Village Le Brasilia, bedankt voor uw vertrouwen en bravo camping Le Brasilia. 

Het Zuiden van Frankrijk heeft een eigen label! Toeristische groepen die de nadruk leggen op een duidelijke en kwalitatieve informatieverlening, een persoonlijk onthaal, een onberispelijke netheid, bekwaam personeel, comfortabele accommodaties, een vlotte toegankelijkheid van hun sites maar ook de valorisatie van de lokale rijkdommen, zien zich vanaf nu beloond met de toekenning van het garantielabel “Qualité Tourisme Occitanie Sud de France”.

 

Hebben meerdere Yelloh! Village deze erkenning gekregen :

 

Yelloh! Village is ook de eerste campinggroep aan wie het merk “Qualité Tourisme” werd toegekend door het ministerie van Toerisme, voor het geheel van haar Franse sites. Dit merk is bedoeld om de professionals in de campingsector te belonen voor de geleverde inspanningen op het gebied van kwaliteit en klantentevredenheid.

Bewust van de noodzaak om haar aantrekkelijkheid op nationaal en internationaal  niveau te ontwikkelen, heeft Bretagne haar eigen merk gecreëerd. Dankzij haar vele troeven en bezienswaardigheden heeft zij een echte identiteit opgebouwd, die vanaf het begin, een kwaliteitsgarantie inhoudt voor al haar partners.

De Yelloh! Village campings die partner zijn van het merk Bretagne:

×