Camping in Pays de la Loire

  1. Al onze campings
  2. Frankrijk
  3. Pays de la Loire
Aan de Atlantische kust van de regio Pays de la Loire vindt u de mooiste badplaatsen. Aan de kant van de Loire zijn er de prachtige kastelen en landschappen die, met hun rijk erfgoed, deze regio tot één van de meest gewaardeerde maken bij bezoekers uit de hele wereld.

Ontdeck vakantie kamperen in Pays de la Loire

Tussen Les Sables D'Olonne en la Baule, met hun prachtige stranden, kiest u voor een ideaal kader voor een campingverblijf in Pays du val de Loire. Doorkruis de regio te voet, met de fiets of per boot, en beleef een actieve of een rustgevende, culturele of natuurvakantie.

Er zijn drie regionale natuurparken: dat van Normandie-Maine, van Loire-Anjou-Touraine en van Brière, waardoor de regio beschikt over een overvloedige, rijke en beschermde fauna en flora. Vanuit ditzelfde respect voor de natuur, zijn er talrijke andere natuurreservaten die verschillende sites van de regio beschermen.

De kastelen getuigen van de elegantie en de kracht van de Franse architectuur. De regio is de bakermat van de koninklijke macht en wist de allergrootste namen te overtuigen om hier hun woning te bouwen. Laat de regio met haar buitengewone charme ook u verleiden voor een kampeerverblijf in Pays de la Loire.

Ontdek haar levenskunst en haar gastronomie. De regio is bekend voor haar heerlijke gerechten en fijnproevers. Het zachte en milde klimaat is bevorderlijk voor de land- en wijnbouw. De streekproducten zijn aanwezig op elk menu in de regio. En bij het dessert kunt u zich laten verleiden door een gesuikerd genot: de gâteau nantais. In de regio zijn er talrijke musea en culturele sites. De galerij David d'Angers, het museum van Tessé of het museum voor wetenschappen zijn een verrijking voor het patrimonium van Pays de la Loire.

Camping Pays de la Loire

Pays de la Loire, een regio om te ontdekken aan het water.

9 campings gevonden

campings Loire Atlantique

campings Maine-et-Loire

campings Vendée

Om te ontdekken
×