Camping in Catalonië

Criteria wissen
Van de bergen van de Pyreneeën tot aan de zandstranden van de Costa Brava strekt Catalonië zich voor u uit. Laat u tijdens uw campingvakantie in Catalonië betoveren door het schuim van de golven, dat harmonieert met de besneeuwde bergtoppen van de Pyreneeën.

Ontdeck vakantie kamperen in Catalonië

Nadat het eerst grote kunstenaars als Gaudi, Dali en Picasso voor zich gewonnen heeft, zal Catalonië ook u weten te bekoren. Het is een land van contrasten en verscheidenheid, en één van de drukst bezochte regio's van Spanje. Met een buitengewoon cultureel en historisch erfgoed kunt u talrijke plaatsen komen ontdekken die door de Unesco geklasseerd zijn, zoals de indrukwekkende archeologische site van Tarraco en de Sagrada Familia van Gaudi in Barcelona. De internationaal bekende gastronomie van de regio zal u beetje bij beetje verleiden. Neem een smaakvolle hap van het in Spanje zeer gekende brood met tomaat. Het is typisch, eenvoudig en fris, en garandeert een aangename smaakervaring.

Hou zeker even halt in Barcelona, de « hoofdstad van het modernisme », en laat u meeslepen in de wilde sfeer van deze stad die nooit slaapt. 's Ochtends vroeg zullen de geuren en kleuren van de groenten- en fruitmarkt u betoveren. Ook Gerona, Lerida en Tarragona verbergen talrijke verrassingen. De echo van de bekendheid van Barcelona weergalmt tot in elk van de andere provincies.

Catalonië wordt in het noorden begrensd door de Pyreneeën waar u een adembenemend uitzicht heeft over Frankrijk en Spanje. De regio is ook bekend voor haar prachtige stranden en baaien zoals die van de Costa Brava.

Camping Catalonië

Het klimaat is ideaal voor een campingvakantie in Catalonië. De winters zijn zacht en de zomers gematigd. Het regent er zelden en de zon is er bijna altijd van de partij. Zo kunt u het hele jaar door genieten van die mooie regio.

Uw zoekresultaten: 5 Campings

Campingdorpen Costa Brava

Campingdorpen Costa Dorada

Om te ontdekken
×