Camping in Champagne-Ardenne

  1. Al onze campings
  2. Frankrijk
  3. Champagne-Ardenne
Onze bubbelende witte wijn is synoniem voor feesten en reizen in de hele wereld. Kom dus zijn terroir ontdekken tijdens een campingvakantie in Champagne-Ardenne. De regio is rijk aan geschiedenis en architectuur en ontsluiert al haar rijkdommen voor u.

Ontdeck vakantie kamperen in Champagne-Ardenne

Kastelen, versterkte steden, vestingmuren, de steden in Champagnes-Ardennes nemen u mee op een reis doorheen de tijd. Reims, de stad van de kroning van de Franse koningen, behoudt haar aanzien dat ze verworven heeft in de loop van de geschiedenis, met haar kathedraal, haar beroemde wijn en haar tradities. Haar ligging op het kruispunt van verschillende Europese routes geeft haar een kosmopolitische dimensie. Bezoek het museé du Pays de Der: de geschiedenis van de verloren dorpen op de bodem van het meer zullen u niet ongeroerd laten.

De champagneroute stelt u voor dit elixer te ontdekken via vijf verschillende circuits. Met een fijnproeverkeuken en een wereldberoemde Champagne laat de streekgastronomie u sprankelen van geluk. De streekproducten geven een unieke smaak en parfum aan de typische gerechten. Proef de specialiteiten van de regio, zoals de beroemde peperkoek uit Reims tijdens uw campingverblijf in Champagne-Ardenne.

Met een bevolkingsdichtheid van amper 52 inwoners per km², heeft de regio een rijke en rustgevende natuur, ideaal om aan watersport te doen. Champagne-Ardenne, dat is ook 5 000 km wandelpaden en -routes. En dat is ook 450 km groene fietspaden. En avonturiers krijgen een adrenaline -opstoot tijdens het klimmen, parachutespringen of karten!

Camping Champagne-Ardenne

Champagne-Ardenne is de ideale plaats om opnieuw aan te knopen met de essentie van het leven.

1 camping gevonden

campings Haute-Marne

Om te ontdekken
×