Camping Sainte Marie du lac Nuisement

Groen, ontspanning en activiteiten staan op het programma van uw vakantie in de Marne.
Uw vakantie in de Champagne-Ardenne is ook een gelegenheid om vergeten ambachten te herontdekken: tradities van weleer en kunsten die in de vergetelheid geraakt zijn, maar hun stempel gedrukt hebben op de identiteit van deze streek. Profiteer van uw campingvakantie in Sainte-Marie-du-lac-Nuisement om terug in de tijd te reizen!

Vakantie op een camping Sainte-Marie-du-lac-Nuisement

Een groene natuur met een rustig én rustgevend meer, dat hoogstens door een rimpeling op het water verstoord wordt. Weerspiegeld op het wateroppervlak dansen de zachte heuvels van de Marne en de kleine valleien van de Champagne-Ardenne. Een vakantie op de Yelloh! Village camping in Sainte-Marie-du-lac-Nuisement is dé manier om van dit heerlijke landschap te genieten. Reserveer nu uw plaats!

Op de oevers van het Lac du Der - Chantecoq ligt Sainte-Marie-du-lac-Nuisement, een ideale bestemming voor ontspannende en sportieve vakanties. Houdt u van activiteiten in de vrije natuur, wandeltochten doorheen uitzonderlijke landschappen of watersport? Of geniet u liever van deze natuurpauze om te herbronnen en te ontspannen? Dan kan u zeker uw hart ophalen tijdens uw campingvakantie op Sainte-Marie-du-lac-Nuisement.

×