Camping Eclaron

Kom genieten van een portie gezonde lucht tijdens uw campingvakantie in Eclaron!

In het hart van de regio Champagne ligt Eclaron, in de buurt van het Lac du Der - Chantecoq. Neem een kleine hoeveelheid watersporten, bestrooi rijkelijk met vele uren wandel-, fiets- en paardrijplezier en mix het geheel met een rijke natuur: ziezo, u heeft net de ideale campingvakantie cocktail in Eclaron gemaakt!

De groene heuvels van de Champagne of de kalme wateren van het grootste kunstmatige meer van Europa vormen de perfecte omgeving voor rustige én actieve vakanties. Sport, verkenning van de streek of idyllische wandelingen langs de oevers ... Er is voor elk wat wils!

Vakantie op een camping Eclaron

Comfort en rust zijn de kernwoorden van uw campingvakantie in Eclaron: komt u voor een weekendje of blijft u wat langer, het is de ideale plek om te herbronnen in de schaduw van een stel eeuwenoude bomen of om uw batterijen op te laden.

Profiteer van uw campingvakantie in Eclaron om de prestigieuze wijngaarden van de Champagne te bezoeken. U ontdekt er tal van charmante, pittoreske dorpjes en u kunt uw excursie afronden met een bezoek aan Troyes en de oude stad.

×