Camping campers : tent, caravan of camper: kies je standplaats op de camping

Zin om het dagelijkse leven met zijn jachtige ritme even te laten voor wat het is? Dan is het hoog tijd om te gaan kamperen! Haal je tent, caravan of camper van onder het stof en kom genieten van een vakantie in alle vrijheid en te midden van de natuur! Het gezang van krekels, sterrenhemels en zacht stuifwater, helemaal voor jou!

Kampeerplaatsen in openlucht, ruimte enkel voor jou

Genieten van het leven te midden van de natuur en in alle vrijheid, dat is mogelijk dankzij de voldoende grote en aangelegde kampeerplaatsen. In een caravan, camper of tent voel je je thuis dankzij alle voorzieningen van het campingdorp.

Kampeerplaatsen voor een tent of camper: 1, 2, 3, 4 bloemen of premium!

Kies voor een kampeerplaats in functie van uw behoeften en verlangens! Wij bieden u staanplaatsen aan met een oppervlakte vanaf 80 m² tot meer dan 150 m², en die al naargelang hun classificatie uitgerust zijn met een aansluiting op de elektriciteit, het water en een afvoer voor het afvalwater.

Kies voor een luxe kampeerplaats: onze staanplaatsen bieden u een oppervlakte van meer dan 150 m², alsook talrijke voorzieningen: barbecue, tuinmeubels, prieeltje, loopvlakken… Er is ook een extraatje: een gratis WiFi verbinding!

Van de kampeerplaatsen  tot de kampeerplaatsen, kies uit het assortiment de staanplaats die u het best bevalt. Raadpleeg ons classificatiesysteem om beter te vergelijken welke de verschillen zijn qua oppervlakte, comfort en voorzieningen.

De sanitaire voorzieningen

Onze campings zijn uitgerust met schoone, moderne, functionele en ruime sanitaire voorzieningen. De douches zijn voorzien van wanden, je kan je dus in alle intimiteit wassen. Ons sanitair, gedecoreerd in de stijl van de regio, is toegankelijk voor mindervaliden en voorzien van vier sterren diensten: babybadjes, spiegels, vuilnisbakken en warmwater à volonté. Sommige campings beschikken ook over sanitair dat aangepast is aan de grootte van kleine kinderen.

Afspraak op onze campingdorpfiches

Elk van onze campingdorpen heeft een pagina die gewijd is aan de kampeerplaatsen en daar vind je inlichtingen over de verschillende kenmerken met foto's en beschrijvingen. Wil je meer weten, ga dan snel naar de fiches van onze campingdorpen!

×