Camping in Corse

Criteria wissen
Maak kennis met Corsica tijdens uw vakantie. Ontdek de vele gezichten van het eiland en laat u verrassen door de weergaloze pracht waaraan het Eiland van de Schoonheid zijn bijnaam dankt.

Ontdeck vakantie kamperen in Corsica

Een vakantie op Corsica, tussen de zee en de bergen, is een uitgelezen kans om een buitengewoon natuurlijk erfgoed te ontdekken. Fijnzandstranden, keienstranden, baaitjes, bergen, bronnen en rivieren: het Corsicaanse landschap is bijzonder afwisselend.
Terwijl u op de stranden heerlijk luie middagen aan zee doorbrengt, is het bergachtige binnenland een paradijs voor liefhebbers van lange wandelingen en sportieve activiteiten in de natuur zoals canyoning, via ferrata of bergbeklimmen.
Corsica heeft vele gezichten en biedt u een waaier aan mogelijkheden voor een vakantie zonder weerga!

 

Camping Corsica

Ook wanneer u door de kleurrijke steden en authentieke dorpen dwaalt en met de bevolking kennismaakt, leert u het gastvrije en genereuze karakter van het Eiland van de Schoonheid kennen.
En er valt heel wat moois te bewonderen: Bastia met zijn charmante oude haven en kronkelende steegjes, de authentieke dorpen van Cap Corse, de haven van Saint-Florent, de citadel van Calvi, het karaktervolle stadje Corte hoog op een rots, Porto-Vecchio, Bonifacio, één van de allermooiste steden op Corsica, de Lavezzi-eilanden en nog veel meer!
Corsica heeft ook een rijke gastronomische traditie en u kunt er onmogelijk vertrekken zonder de talloze streekproducten te leren kennen. Proef beslist de smeuïge kazen, de beroemde Corsicaanse vleeswaren, de amberkleurige honing, de kastanjes, …

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Haute Corse

Om te ontdekken
×