Camping in Bretagne

Criteria wissen
Bretagne is een land van tradities en verloochent haar identiteit niet. Haar steile kust, haar vissers en de eindeloze landschappen maken van deze regio een land van legendes.

Ontdeck vakantie camping in Bretagne

Geniet van een campingverblijf in Bretagne en ontdek de magie van deze vrije en wilde regio. Met haar kustlijn en haar charmante dorpjes heeft Bretagne alle troeven om natuurliefhebbers te verleiden. Panorama's waar je niet omheen kan, vreemde sites, en les îles de Glénan, Belle-Ile, Bréhat... benadrukken de buitengewone charme van de regio. Kom op campingvakantie in Bretagne en duik in een totaal andere wereld.

De Bretonnen zijn erg gelovig en hebben in de loop der jaren van hun land een mystieke regio gemaakt. De legende van koning Arthur heeft haar wortels in een van de Bretonse wouden, het woud van Brocéliande. Bretagne is ook bezaaid met talrijke kerken en abdijen en opent de poorten van de religieuze sfeer van destijds om er u volledig in onder dompelen.

De Côte de Granit Rose van Perros-Guirec vormt het decor voor een magische wereld. Profiteer van de prachtige eilanden in de golf van Morbihan om een dag lang te genieten.

Camping Bretagne

De stad Saint Malo getuigt van de Bretonse macht. De indrukwekkende vestingmuren duiken op boven de haven recht tegenover de horizon. Als u in Finistère bent, hou dan ook even halt aan het Pointe du Raz, het meest westelijke punt van Europa, om er de onvervalste schoonheid van de steile kliffen in het smaragdgroene water te bewonderen. Geniet van dat heldere water als u gaat baden in de Baai van Morlaix met haar adembenemende landschappen. Voor een dagje vissen is de rivier Auray ideaal want overladen met ganse scholen heerlijke vissen. Puur genot op de barbecue!

Uw zoekresultaten: 10 Campings

Campingdorpen Côtes-d'Armor

Campingdorpen Finistère

Campingdorpen Ille-et-Vilaine

Campingdorpen Morbihan

Om te ontdekken
×