Camping Erquy

Criteria wissen
Gelegen in het departement Côtes d’Armor is Erquy een kleine badplaats aan een van de mooiste kusten van Bretagne. Uw campingvakantie in Erquy is ook de gelegenheid om te genieten van de wonderen van de natuur: de kaap Erquy met het spectaculaire uitzicht en het eiland Saint Michel dat u te voet kan bereiken bij laagtij, zijn twee voorbeelden van mogelijke excursies die u tal van mooie souvenirs en prachtige beelden zullen bezorgen.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Côtes-d'Armor

Vakantie op een camping Erquy

Uw campingvakantie in Erquy aan de Côte d'Armor wordt gegarandeerd een succes voor zowel groot als klein. Er wordt zelfs verteld dat de stad zou model hebben gestaan voor het Gallische dorpje van de strip Asterix! 10 prachtige zandstranden en een kleine authentieke haven maken van Erquy de ideale plaats om een campingvakantie door te brengen. De kleine kreekjes en de grote zandstranden, sommige wild en verlaten maar andere bewaakt en druk bezocht, creëren tal van mogelijkheden om aan watersport te doen of om lekker te flaneren onder de zomerse zon.

Maak ook wat tijd vrij om rond te slenteren in de stad Erquy zelf: alle vroegere bewoners hebben er hun sporen nagelaten. De dolmens en de vuurtoren, de manoirs, de kastelen en de restanten van Romeinse nederzettingen... een wandeling door de stad neemt u mee voor een reis in de tijd.

Camping Erquy

 ‘s Avonds kunt u een wandeling maken met de familie in de vissershaven alvorens halt te houden op het terras van een crêperie, een bar of gastronomisch restaurant. En voor de fijnproevers zal het duidelijk zijn, de coquille Saint Jacques is de echte specialiteit van Erquy!

×