Camping Cotes d'Armor

Een dosis verfrissende zeelucht en een uitzonderlijk natuurlijk en historisch erfgoed: dat zijn de ingrediënten van een verblijf op een camping aan de Côtes d’Armor.

Vakantie op een camping Côtes d'Armor

Aan de zeekant beschikt de Côtes d'Armor over een kuststrook van 350 km, die leeft op het ritme van de getijden. Neem de tijd om te kijken hoe de kleurrijke boten de strijd aangaan met de golven, kijk neer op het Kanaal vanop de top van de hoogste klif in Plouha, of laat u verbazen door de enorme rotsen uit roze graniet in Perros-Guirec. Wilt u meer kleuren? Trek dan naar de rode klif van Erquy, die ter hoogte van de Côtes d'Emeraude het water in duikt. Terwijl u uitrust op de fijne zand- of keienstranden, bent u steeds omringd door prachtige landschappen.

Hoewel de voornaamste rijkdom van de streek schuilt in de diversiteit van de kuststreek, herbergt de Côtes d'Armor enkele prachtige culturele parels. Het erfgoed van de Côtes d'Armor voldoet zonder twijfel aan uw nieuwsgierigheid. Landinwaarts beschikt deze regio, die rijk is aan legenden, over talrijke bossen, meren en rivieren, bezaaid met kastelen, abdijen en karaktervolle dorpjes. Een voorbeeld hiervan is de stad Dinan, befaamd om zijn erfgoed en intacte middeleeuwse historische centrum.

De zes Natuurhuizen laten u kennismaken met de Côtes d'Armor en voorzien uw verblijf van een vleugje natuur. Het huis van de Natuur en de Visvangst in Jugon-les-lacs, het huis van het Erfgoed in Locarn, het centrum van het Bos in Chapelle Neuve: het zijn maar enkele voorbeelden van plaatsen waar u het bijzondere karakter van dit departement kan ontdekken.

Camping Côtes d'Armor

Kennis, avontuur, sport en ontspanning: de sleutelwoorden van uw verblijf op een camping aan de Côtes d'Armor.

1 camping gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Finistère

campings Morbihan

campings Ille-et-Vilaine

Om te ontdekken
×