Camping in Provence Alpes Cote d'Azur

Criteria wissen
Van de Provençaalse markten tot de regionale natuurparken, kom en ontdek de geuren en smaken van onze mooie streek. Wij stellen u een wandeling voor aan de Vieux Port, een fietstocht op la Croisette of een tocht langs de ‘Route des Peintres de la Lumière’ in de Provence.

Camping vakantie Provence

Tijdens uw campingvakantie in Provence-Alpes-Côte d’Azur geniet u zowel van de bergen als van de zee. U vindt er een unieke omgeving, met talrijke beschermde natuurlijke sites zoals de bergengte van de Verdon, de Mercantour of nog Porquerolles. De geur van dennenbomen in het oosten gaat over in de parfum van lavendel in het westen. De regio onderging verschillende invloeden (Italiaanse, Provençaalse...) en biedt aldus een verbazende en prachtige culturele en historische mengeling.

Voor de feestvierders heeft de regio het hele jaar door wat te bieden. Ze is de belangrijkste bestemming voor de Fransen en er vinden het hele jaar door festivals plaats. Het meest gereputeerde is dat van Cannes, dat beroemdheden uit alle hoeken van de wereld samenbrengt. Ga ook eens naar het schitterende Carnaval van Nice langs de beroemde Promenade des Anglais. Het festival van Avignon en de internationaal befaamde Chorégies d'Orange, vinden elke zomer plaats.

1 800 gebouwen zijn ingeschreven of geklasseerd als historische monumenten en wachten op uw bezoek als cultureel intermezzo tijdens uw zonvakantie. Picasso, Van Gogh, Matisse zijn enkele van de grote kunstenaars die inspiratie vonden in de regio. U kunt ook even halt houden in Vallauris, de bakermat van origineel en intrigerend aardewerk.

Camping Provence-Alpes-Côte d'Azur

Kom ook die verfrissende en stimulerende lucht opsnuiven tijdens een campingverblijf in Provence Alpes Côte d'azur.

Uw zoekresultaten: 8 Campings

Campingdorpen Alpes de Haute-Provence

Campingdorpen Alpes-Maritimes

Campingdorpen Bouches du Rhône

Campingdorpen Var

Om te ontdekken
  1. Al onze campings
  2. Frankrijk
  3. Provence-Alpes-Côte d'Azur
×