Camping Saintes Maries de la Mer

Erfgoed en cultuur, ontspanning en vrije tijd,… U vindt het allemaal in Saintes-Maries-de-la-Mer, u beleeft er uw mooiste vakantie ooit!
U kunt de dag afsluiten met een prachtige zonsondergang op het strand van Saintes. Saintes-Maries-de-la-Mer is perfect voor wie er eens tussenuit wil, om te kuieren of om uit te rusten in familiale kring of onder vrienden. Het is een ideale omgeving voor uw campingvakantie.

Vakantie op een camping Saintes-Maries-de-la-Mer

Tijdens uw campingvakantie in de buurt van Saintes-Maries-de-la-Mer heeft u de kans deze erg veelzijdige stad te verkennen. Een charmante badplaats, in een streek waar de tradities van de Camargue worden gekoesterd en waar tijdens de feesten, de ferias, stieren en paarden de show stelen, in een land van cultuur en erfgoed met een sterke persoonlijkheid ...

De beroemde zigeunerbedevaart die elk jaar op het einde van mei plaatsvindt is de gelegenheid bij uitstek om herinneringen te vergaren: de zigeunermuziek, de vurigheid van de bedevaartgangers en de trotse guardians brengen u naar andere oorden!

De geplaveide steegjes in de stad, de architectuur van de huizen, de kleuren en geluiden ... geen twijfel mogelijk: u bent wel degelijk op vakantie aan de kust van de Middellandse Zee! Ontdek een ongerepte en beschermde omgeving in het hartje van het vogelpark van Pont de Gau, een natuurreservaat in de Camargue. Trek er te voet of met de fiets op uit over de speciaal aangelegde dijk langs de kust en geniet van een buitengewoon uitzicht.

×