Reserveer je verblijf op een camping, in een vakantieclub met zwembad in de Var

Criteria wissen
In een onvergelijkbaar licht biedt zich een droomlandschap aan, met een turquoise blauwe zee en wijngaarden op de flanken van de heuvels. De Var heeft duizend gezichten en is in staat om iedereen te bekoren.

Vakantie op een camping Var

Ga flaneren in de Golf van Saint Tropez, maak een wandeling in het Massif des Maures en de pittoreske straatjes van Fréjus. Breng een bezoek aan Toulon, een stad met een wereldreputatie en een aantrekkelijk en dynamisch centrum. Het witte zand van de eilanden van Hyères bezorgt uw verblijf op een camping in de Var een idyllisch kader in een paradijselijke sfeer. U wilt er nooit meer weg!

Verken de Haut Var met zijn originele omgeving. Bergdorpjes, ravijnen en rivieren zijn uitermate geschikt voor 100% natuurlijke dagen. Deze streek is bij uitstek geschikt voor verkenning en lange boswandelingen; trek eropuit met een kano of kajak, met het gezin of onder vrienden, voor enkele onvergetelijke ogenblikken.

Zin in een cultureel verblijf? Het departement beschikt over talrijke pareltjes. Fréjus, historische kunststad, de abdij van Thoronet, de basiliek van Saint Maximin le Baume: het zijn allemaal niet te missen bestemmingen.

Het hele jaar door leeft het departement op het ritme van de muziek en de kleuren van de mooiste schilderijen. Er worden talrijke festivals en feesten georganiseerd waarop u de feestelijke stemming van de bewoners van de Var kunt meemaken. Neem vóór de zomer deel aan het vissersfeest in Saint Mandrier en ontdek de plaatselijke keuken tijdens het Feest van de Keuken en de Papillen in Six-Four-les-Plages. De Var combineert het goede leven, een warme atmosfeer en een gevoel van welbehagen.

Camping Var

Onder de zon van de Middellandse Zee ontdekt u een land van overvloed en generositeit. Tijdens uw verblijf op een camping in de Var wordt u omringd door de geuren van lavendel en olijfbomen.

Uw zoekresultaten: 4 Campings

Om te ontdekken
×