Camping Antibes

Met haar stoere, de zee trotserende vestingmuren, havens en schitterende stranden heeft de stad Antibes menig toerist, kunstenaar en bezoeker weten te betoveren. Bent u de volgende vakantieganger die hier komt genieten?

Profiteer van uw verblijf in Antibes om in uw eigen ritme te genieten van de fantastische stranden van de Côte d’Azur of het kustgebied verder te verkennen: de 25 kilometer aan stranden die de stad rijk is, staan bekend als de mooiste van de streek! U kunt ook een wandeling maken op het kustpad en de mooiste panorama’s vanaf de Cap d’Antibes met zijn vroeg 20ste-eeuwse luxe villa’s of het prachtige uitzicht op de Lérins-eilanden ontdekken. Via het douanepad kunt u helemaal doorlopen tot de vuurtoren van La Garoupe. U zult zien: het is een prachtige wandeling te midden van lucht, land en zee!

Campingvakantie Antibes

Het Grieks-Romeinse Antibes is een tussen Cannes en Nice gelegen, bij uitstek mediterrane stad die al haar charmes aan u zal onthullen…. Ga heerlijk wandelen in de straatjes van het oude centrum, bewonder de prachtige jachten in de oude haven of proef in de schaduw van de vestingmuren de vele lokale specialiteiten in een van de gezellige restaurantjes. Bezoek vervolgens het Picassomuseum, het Napoleonmuseum of het Archeologisch Museum.

Vlak naast de haven met zijn schitterende boten vindt u het Fort Carré met de voor de stad zo kenmerkende vestingmuren. U zult het prachtig vrije uitzicht op Antibes en haar oude stad absoluut de moeite waard vinden!

Mis ook vooral de Provençaalse markt van Antibes niet: hier vormen Zuid-Franse kleuren en mediterrane geuren een wel heel aantrekkelijke mix. Dit is dé gelegenheid om de verrukkelijke producten uit de streek te proeven.

Het zou jammer zijn Antibes te verlaten zonder een bezoek te hebben gebracht aan Marineland: dit is het grootste zeedierenpark van Europa! Hier kunt u dolfijnen en zeeleeuwen bewonderen… De kinderen zullen het geweldig vinden!

Zon, zee, wandelen… De stad Antibes heeft alles in huis om u te betoveren! 

×