Camping Fréjus

De Côte d’Azur, de zon, de Middellandse Zee, de Provençaalse sfeer, de Geschiedenis,... Er zal altijd wel een reden zijn om uw campingvakantie door te brengen in Fréjus. In Fréjus, een stad vol geschiedenis, gelegen tussen het massief van Estérel en de mooiste stranden van de Côte d'Azur, beleeft u een vakantie om nooit meer te vergeten. Op camping komen in Fréjus betekent puur genieten met de hele familie, van de zuiderse zon, van het blauwe water van de Middellandse Zee, van een reis in de tijd en van alle mogelijke activiteiten in de natuur en aan het strand.

Vakantie op een camping Fréjus 

De inwoners van Fréjus hebben door de eeuwen heen hun stempel gedrukt op de stad: een bezoek aan het historische centrum leidt u langs restanten van de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Amfitheater, aquaducten, villa's of kapellen: elk van deze prachtige monumenten spoort aan tot het nemen van foto's als herinnering aan uw bezoek.

Maar Fréjus is vooral ook de zee en de prachtige Provençaalse natuur die u kunt gaan verkennen tijdens uw campingvakantie. De jachthaven met de traditionele boten met puntige voorsteven, de ‘pointus', de calanques en de talrijke stranden zullen u verliefd doen worden op de zee in Fréjus. ‘Le sentier des douaniers' (het douanepad) is een originele manier om de kust te gaan verkennen.

Camping Fréjus

Meerdere keren in de zomer trekt Fréjus ook haar feestkledij aan en zal u uw ogen de kost kunnen geven: regatta's, cruises en ook de indrukwekkende watersteekspelen waarbij twee boten de confrontatie aangaan, met roeiers en strijders, voorzien van houten speren, in een poging om elkaar in het water te duwen.

Het is aan u om te kiezen voor een campingvakantie in Fréjus!

×