Camping Sainte-Maxime

Laat u verleiden door een vakantie onder de zon van Sainte-Maxime. Sainte-Maxime kijkt uit over de Golf van Saint-Tropez en is een ideale badplaats voor een familievakantie op de camping.
Een verblijf op de camping in Sainte-Maxime is een verblijf in één van de bekendste en meest bezochte badplaatsen aan de Côte d'Azur.

Campingvakantie Saint-Maxime

Tussen land en zee is een vakantie in Sainte-Maxime een garantie voor een ontvangst van kwaliteit en het hele jaar door animaties. Sainte-Maxime, dat geklasseerd is als toeristische badplaats, is ongetwijfeld een van de meest levendige steden aan de Côte d'Azur zowel in de zomer als de rest van het jaar. In tegenstelling tot andere badplaatsen die hun animaties in juli/augustus concentreren, profiteert u hier het hele jaar door van talloze activiteiten.
Sainte-Maxime ligt op het zuiden in de Golf van Saint-Tropez, beschut tegen de mistral door het Massif des Maures, en is een ideale bestemming voor een campingvakantie met de hele familie.
U begrijpt het al, dankzij het zachte Middellandse Zeeklimaat en de buitengewone ligging in de Golf van Saint-Tropez, is Sainte-Maxime een oase van rust voor een zonovergoten vakantie.
Langs haar 11 km Middellandse Zeekust vindt u afwisselend 6 km fijn zandstrand en natuurlijke kreken. De stranden van la Croisette, la Nartelle of de pointe des Sardinaux, een natuurlijk schiereiland met de bijnaam "klein Corsica", heten u welkom voor een middag heerlijk niets doen aan zee.

Camping Sainte-Maxime

Sportievelingen en andere liefhebbers ontdekken dat Sainte-Maxime ook heel veel recreatievoorzieningen en activiteiten te bieden heeft. Er zijn talloze wandelingen, mountainbiketochten en paardrijroutes die vertrekken uit Sainte-Maxime.

Kies voor de Catalugno of de Quilladou route en bewonder de diversiteit aan landschappen rond Sainte-Maxime met prachtige uitzichten op de Golf van Saint-Tropez.
Een campingvakantie in Sainte-Maxime biedt u de mogelijkheid om te tennissen, golfen, fietsen, skaten, en om talloze watersporten te beoefenen (zeilen, duiken, jetskiën, waterskiën...)

×