Camping in Franche-Comté

Met haar twee prachtige bergmassieven, de Vogezen en de Jura, vormt Franche – Comté het ideale kader voor een vakantie in het groen.

Ontdeck vakantie kamperen in Franche – Comté

U heeft de keuze tussen talrijke openlucht activiteiten tijdens uw kampeerverblijf in Franche-Comté. Alpine-ski, sledetochten, sneeuwschoenen, ijsschaatsen, alle winterpret is hier voorhanden. In de zomer kunt u genieten van het milde klimaat om aangename dagen door te brengen met wandelingen in de vrije natuur. In het midden van de dennen- en eikenbossen, bij de meren en de watervallen, langs de wegen die hen doorkruisen, ademt u de zuivere lucht in van de bergen.

Kom proeven van die heerlijke streekkeuken, die opgebouwd is rondom beroemde producten zoals de salaisons en de kaassoorten, Comté en Morbier. Die smaakvolle producten brengen heerlijke recepten tot leven: kaassoep en groentenstoofpotjes met vlees bijvoorbeeld. Ga zelf aan de slag tijdens uw campingvakantie in Franche-Comte door uw producten op de lokale markt te gaan kopen. Terwijl het zonlicht de koelte van de nacht doet verdwijnen, parfumeren en iriseren alle geuren en kleuren van de markt de nog slapende natuur van de regio. Boodschappen doen wordt een waar genoegen.

Camping Franche – Comté

Om deze reis, volledig in de natuur, verder te zetten, bieden deze twee massieven, de Vogezen en de Jura, aan de wandelaars talrijke waterlopen die de regio een buitengewone fauna en flora bezorgen. Het is moeilijk kiezen tussen de 4 500 grotten en bergkloven voor uw reis naar het centrum van de aarde. Voor verkoeling kan u in de schaduw van een boom zitten luisteren naar de melodie van de watervallen.

1 camping gevonden

campings Jura

Om te ontdekken
×