Camping Jura

Grootse panorama's, betoverende bossen, schitterende sneeuw ... Het departement Jura, gelegen tussen Zwitserland en de Bourgogne, is een paradijs voor bergliefhebbers.

Vakantie op een camping Jura 

Wandelingen op sneeuwschoenen, langlaufen, mountainbiken, zowel sportief als recreatief: u maakt kennis met pittoreske landschappen, ambachten en een rijke gastronomie. Het natuurschoon van het departement komt ook tijdens ongewone activiteiten tot zijn recht: deltavliegen, parapente, ballonvaren, ULM en canyoning. Aan de slag! De natuursites van de Jura zullen u zeker aanspreken. Meren, watervallen, grotten en bossen vormen de kracht van de Jura. Hier heerst Moeder Natuur. In de Jura kunt u met haar kennismaken, in al haar pracht. Tijdens uw verblijf op een camping in de Jura zal het u zeker niet ontbreken aan frisse lucht!

Een terugkeer naar de natuur, dat is ook herbronnen. De aanwezigheid in het departement van talrijke schaarse natuurlijke hulpbronnen, rijk aan oligo-elementen, versterkt dit gevoel van wedergeboorte. In de talrijke spa- en wellnesscentra komt uw lichaam opnieuw tot leven. Treed in het kuuroord van Divonne-les-Bains in de voetsporen van Napoleon, die hier in 1855 verbleef. Toen al was de Jura befaamd om de heilzame werking van zijn omgeving. Een spabehandeling en een bezoek aan een aquacentrum bezorgen u enkele aangename ogenblikken van rust.

Ook de Mens heeft op dit uitgestrekte grondgebied zijn sporen achtergelaten. Laat u verbazen door deze ontdekkingen tijdens uw verblijf op een camping in de Jura. U kunt de dagen op uw programma volledig vullen met bezoeken aan kastelen, abdijen, kloosters, musea en archeologische sites.

Camping Jura

De Jura getuigt van een verrassende symbiose van mens en natuur.

1 camping gevonden

We bevelen u ook aan

campings Saône et Loire

Om te ontdekken
×