Camping in Auvergne

Kom en ontdek de Auvergne, een streek waar de natuur regeert met overweldigend mooie landschappen en schitterende groene sites!

Ontdeck vakantie kamperen in Auvergne

Hier bevinden zich de oudste vulkanen van Frankrijk! Laat u tijdens uw campingverblijf in de Auvergne verrassen en verleiden door deze uitzonderlijk groene streek… Liefhebbers van ontspanning of van spanning en sensatie kunnen hun hart ophalen!

Dankzij het grote aantal wandelpaden kunt u de meest fantastische vergezichten en landschappen ontdekken: de natuur is hier groen, puur en krachtig! In de twee regionale natuurparken van de Auvergne harmonieert het diepe groen van de bossen prachtig met het zachte groen van de graslanden en vormt zo het fraaie kleurenpalet van uw zomer. Liefhebbers van spanning en sensatie kunnen tijdens het mountainbiken, parapenten of zelfs raften de natuur van de Auvergne in hun eigen ritme ontdekken.

Kamperen in Auvergne

Kamperen in de Auvergne geeft u ook de gelegenheid te genieten van de talrijke natuurlijke vulkaanmeren van deze streek. Een verfrissend uitstapje maken, lekker zwemmen, zonnen of kennismaken met watersporten: alles is mogelijk!

U bent hier ook in een historie- en cultuurrijke omgeving: tijdens uw campingvakantie in de Auvergne kunt u indrukwekkende middeleeuwse kastelen, schitterende kerken en talrijke musea gericht op kunst en lokale ambachten bezoeken. Misschien gaat u ook wel naar het midden in de natuur gelegen attractiepark Vulcania. Hier leert u alles over vulkanen!

Profiteer van uw campingvakantie in de Auvergne om van wellness te genieten: in de verschillende kuursteden vindt u talloze Spa’s en hamams. De vakantie is er per slot van rekening ook om tijd aan uzelf te besteden!

De Auvergne is ook het land van de gastronomie! Met verrukkelijke likeuren, diverse soorten mineraalwater en wereldberoemde vleessoorten en kazen staat hier ook tafelen in het teken van reizen, of het nu in een restaurant of op de camping is!

1 camping gevonden

campings Puy de Dôme

Om te ontdekken
×