Camping Murol

Laat u tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Le Pré Bas verleiden door de stad Murol, die vaak wordt beschouwd als één van de mooiste plekjes in de Auvergne. Geen twijfel mogelijk: u bevindt zich hier in één van de mooiste stadjes van de Auvergne! Verscholen in het hart van een prachtig stukje natuur tussen twee oude beboste vulkanen en onder het wakend oog van een schitterend gerestaureerd kasteelfort ligt het stadje Murol, met tal van mooie bezienswaardigheden!

Camping Murol

Hier is de natuur nog koning: maak een wandeling door het prachtige "parc du Prélong" met zijn Franse tuin, of kies voor een wandeling met de hele familie over het "Groene Pad" rondom de vulkaan Tartaret. Deze wandelroute is geschikt voor personen met een beperkte mobiliteit. Voor wie op zoek is naar wat meer spanning zijn er de grotten van Rageat, met hun prehistorische grotwoningen. Kruip eens in de huid van één van de eerste bewoners…

 

Campingverblijf in Murol

Vanuit het kasteel van Murol heeft u een adembenemend uitzicht over de hele regio. Hier vinden regelmatig animaties, shows en historische reconstructies plaats. Hier kan de hele familie zich vermaken, en een tijdreis maken naar de Middeleeuwen en de tijd van de ridders!

Murol heeft ook tal van kunstenaars aangetrokken: vele van hen hebben zich hier aan het begin van de vorige eeuw gevestigd, betoverd door de schitterende landschappen en het bijzondere licht van de Auvergne.

Installeer u aan het eind van de middag op een terrasje van een bar of restaurantje in het centrum van de stad om te genieten van een heerlijk streekgerecht. U zult zien dat ook dit een zeer prettige manier is om te vallen voor de charme van Murol!

×