Camping Portugal

Criteria wissen
Vertrek met Yelloh! Village op ontdekkingstocht door Portugal. Ontdek alle charmes van dit land tijdens een verblijf in een accommodatie (cottage, vakantiehuisje, chalet, ...) of op een staanplaats.

Ontdeck vakantie kamperen Portugal

De meeste van de campings zijn langs de zeer schilderachtige Portugese kusten gelegen. Na een bezoek aan de hoofdstad Lissabon en de stad Porto begeeft u zich richting de Algarve om er te genieten van het zachte klimaat en de mooie stranden. Deze streek is zeer gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig: u landt er op de luchthaven van Faro.

In de regio vindt u talrijke vissersdorpen en badsteden die nog doordrenkt zijn met de geschiedenis van de grote ontdekkingsreizigers en beroemde zeemannen. Aarzel niet en geniet van het zalig nietsdoen aan de kust op de heerlijke zandstranden met indrukwekkende kliffen.

Camping Portugal

In de regio biedt talrijke mogelijkheden voor trektochten in de schitterende landschappen van de Serra de Monchique. Andere toeristische trekpleisters zijn Ponta da Piedada op 3 km van Lagos, het natuurpark Rio Formosa en de Cabo de Sao Vicente. Op 2 uur rijden van de luchthaven van Faro en op minder dan 3 uur van Lagos hebt u zelfs de gelegenheid het karaktervolle Sevilla te bezoeken, één van de mooiste steden van Spanje.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Om te ontdekken
×