Camping Lagos

Criteria wissen
Ontdek tijdens uw campingvakantie de stad Lagos, historische stad vol tradities, in het zuiden van Portugal. Indien er één stad in Europa is waar avonturiers en wereldreizigers hun stempel op gedrukt hebben, dan is het wel Lagos. Het was van hieruit dat trotse schepen op veroveringstocht trokken naar de Nieuwe Wereld, om te weten te komen of de aarde nu plat of rond was, en zijn straten werden druk bezocht door ontdekkingsreizigers en zeelieden van allerlei pluimage. Vandaag heeft Lagos die onweerstaanbare aantrekkingskracht weten te behouden zodat uw campingvakantie zal plaatsvinden in een avontuurlijke sfeer!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Faro

Vakantie op een camping Lagos

Hier in Lagos wordt u een vakantieprogramma aangeboden dat perfect is om te ontstressen, te herbronnen en te genieten: het strand, de oceaan en de golven, een buitengewoon erfgoed, en een altijd verrassende natuur, dit alles onder een niet aflatende zon.

Een bezoek aan het centrum van Lagos geeft de indruk rond te wandelen in een nieuwe stad: de aardbeving die Lagos hard getroffen heeft in de 18de eeuw is nog goed merkbaar aan vele gebouwen en monumenten. Sommige echter hebben de beving goed doorstaan zoals de Santo Antoniokerk. Één zaak heeft de aardbeving in ieder geval intact gelaten en dat is de Portugese sfeer.

Al wandelend in de straatjes van de fameuze Marina, met de talrijke restaurants, winkeltjes, bars en andere kraampjes, kan het niet anders of u wordt verliefd op deze stad.

Camping Lagos

De stranden waarvoor de stad Lagos vooral bekend is, zorgen hoe dan ook voor de grootste aantrekkingskracht. Enkele werden zelfs geklasseerd, behorende tot de 100 mooiste van de wereld! Hier sluit u de dag af genietend van een heerlijke schotel zeevruchten terwijl u de zonsondergang aanschouwt. Dit zorgt voor prachtige herinneringen!

×