Camping Portimao

Portimao, in de Algarvestreek in Zuid-Portugal, is een uiterst charmante vakantiebestemming. Liefhebbers van levendige, kosmopolitische steden zullen tijdens hun campingvakantie volop genieten.
De prachtige, zonovergoten stranden en het bruisende nachtleven scheppen een zomerse mediterrane vakantiesfeer.

Vakantie op een camping Portimão

Aan de ene kant bent u omringd door fijne zandstranden en sculpturale kliffen die een idyllisch landschap vormen. Als u van watersport houdt, dan hebt u hier keuze te over: zeilen, surfen, waterskiën, kitesurfen, diepzeeduiken of zelfs diepzeevissen, alles is mogelijk. Wie het liever wat rustiger aan doet, kan een bootexcursie maken om de grotten en natuurlijke tunnels langs de rivier de Arade te verkennen.

Aan de andere kant kunt u tijdens uitstapjes - te voet of met de boot - een uitzonderlijke fauna en flora bewonderen (moerassen, duinen en een enorme verscheidenheid aan vogels,...).

Verder kan u hier ook nog overblijfselen aantreffen van een verwoestende aardbeving, zoals de kerk van O.L.V. van de Onbevlekte Ontvangenis met haar beroemde gotische portaal maar ook Romeinse villa's uit de Vde eeuw. U waant zich letterlijk in het verleden!

Camping Portimão

Daarnaast zijn er de vele kleine steegjes waar het aangenaam kuieren is en de ontelbare restaurantjes op de kaaien. Ze serveren heerlijke, plaatselijke lekkernijen, zoals morgados (Portugese koekjes) of bolas de Berlim (eierbollen). Aarzel niet en boek meteen uw campingvakantie in Portimao.

×