Camping in Balearen

De Spaanse eilanden! Ontdek de Middellandse Zee eens op een andere manier tijdens uw vakantie op de Balearen.

Ontdeck vakantie kamperen in Balearen

Een mediterrane zon, een turkooisblauwe zee en een azuurblauwe hemel: dat hebben de verschillende eilanden van de Balearen gemeen. Maar er zijn ook zoveel verschillen! Mallorca, het grote en populaire eiland, Menorca, kleiner, wild en ongerept, het feesteiland Ibiza dat zowel overdag als 's nachts bruist van het leven, Formentera, het meer gesloten eiland en de vele kleine andere eilandjes: elk eiland van de Balearen heeft zijn eigen persoonlijkheid.

Mallorca is zo het hoofdeiland van de Balearen. Het wordt zeer druk bezocht en telt vele toeristische infrastructuren die elk jaar opnieuw een ononderbroken stroom reizigers uit heel Europa aantrekken.

Het bekende eiland Ibiza was vroeger het verzamelpunt voor grote hippiegroepen. Vandaag is het een paradijs voor feestbeesten en nachtraven die er prachtige stranden en discotheken, vermaard in heel Europa, vinden.

Menorca is dan weer meer vertrouwelijk: het eiland heeft zijn authentieke karakter weten te behouden in zijn dorpjes en zijn landschappen. De bezoeker wordt er ondergedompeld in de beschermde natuur.

Wandelingen, sport, zonnebaden of kennismaken met het lokale patrimonium: er valt zoveel te ontdekken op Menorca ...

Camping Balearen

De Balearen zouden niet compleet zijn zonder de eilanden Cabrera, Dragonera, Conejera en Espalmador. Deze vaak onbewoonde eilandjes geven de archipel een zekere ongerepte charme ...

1 camping gevonden

campings Minorque

Om te ontdekken
×