De mobiele applicatie van de Yelloh! Village campings wordt uw trouwste bondgenoot tijdens uw campingvakantie!

Met de Yelloh! Village-app vindt u alle nuttige informatie terug die u nodig heeft tijdens uw campingvakantie én blijft u in real time op de hoogte van de laatste nieuwigheden.

 

     

        

 

Een Engelstalige alles-in-1 app!

Een verblijf reserveren was nog nooit zo eenvoudig:

Met onze app kunt u de lijst raadplegen van al onze vakantiedorpen met de gedetailleerde beschrijving van al hun diensten en huuraccommodaties. Foto’s, openingsdata van de campings en de diensten, beschikbaarheid en tarieven van de huuraccommodaties…, met de allerlaatste versie van de app kunt u met slechts een paar klikken direct uw verblijf reserveren!

Eenvoudig in gebruik en enorm veel real-time informatie beschikbaar

Bekijk uw verblijfsinformatie, uw vorige en uw toekomstige verblijven, een checklist om niets te vergeten, uw reisroute en de bezienswaardigheden in de buurt van uw camping.
Check bij aankomst uw inventaris, geef uw voorkeuren door, raa

dpleeg het activiteitenprogramma en alle praktische informatie over uw camping (openingstijden en beschikbare diensten) of meld een voorval, mocht er in uw cottage iets ontbreken of als er iets anders aan de hand is.

 

  • Het extraatje? Het is zelfs mogelijk om de tevredenheidsvragenlijst meteen na uw vertrek rechtstreeks via de app in te vullen.

En dat allemaal in één en dezelfde app!

Er is geen twijfel mogelijk, de mobiele Yelloh! Village app wordt uw beste vakantiemaatje!

Download nú de Engelstalige gratis app!

 

                 

 

×