•  
  •  

De mobiele applicatie van de Yelloh! Village campings wordt uw trouwste bondgenoot tijdens uw campingvakantie!

_

Met de Yelloh! Village-app vindt u alle nuttige informatie terug die u nodig heeft tijdens uw campingvakantie én blijft u in real time op de hoogte van de laatste nieuwigheden.

 

     

        

 

Een Engelstalige alles-in-1 app!

Een verblijf reserveren was nog nooit zo eenvoudig:

Met onze app kunt u de lijst raadplegen van al onze vakantiedorpen met de gedetailleerde beschrijving van al hun diensten en huuraccommodaties. Foto’s, openingsdata van de campings en de diensten, beschikbaarheid en tarieven van de huuraccommodaties…, met de allerlaatste versie van de app kunt u met slechts een paar klikken direct uw verblijf reserveren!

  • Tip: houd uw smartphone horizontaal en ontdek het leuke foto-overzicht van elk vakantiedorp!

Eenvoudig in gebruik en enorm veel real-time informatie beschikbaar

Log in op uw account en bekijk al uw volgende en vorige reserveringen! Bij de voorbereiding van uw verblijf is de dynamische scherminhoud uw ideale begeleider! Bekijk uw verblijfsinformatie, het weerbericht, een checklist om niets te vergeten, uw reisroute en de activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt van uw camping.

Raadpleeg tijdens uw vakantie het activiteitenprogramma en alle praktische informatie met betrekking tot uw camping (dienstregelingen en beschikbare diensten) of meld een incident, mocht er ooit sprake zijn van een mankement of een probleem in uw cottage.

  • Extraatje? Het is zelfs mogelijk om de tevredenheidsvragenlijst onmiddellijk na vertrek rechtstreeks via de app in te vullen.

Raadpleeg de Yelloh! Pass!

   

   

U hoeft de informatiegids van de camping niet langer altijd bij u te hebben, alle informatie die u maar nodig hebt, zit in de app!

 

  • de openingstijden van de diensten en de receptie, de aankomst- en vertrektijden
  • alle nuttige adressen en telefoonnummers
  • de toeristische bezienswaardigheden

En dat allemaal in één en dezelfde app!

Er is geen twijfel mogelijk, de mobiele Yelloh! Village app wordt uw beste vakantiemaatje!

Download nú de Engelstalige gratis app!

 

                 

 

Laatst bezochte campings
×