Camping in Midi-Pyrenëen

Duizelingwekkende natuurlandschappen, kleine kunstenaarsdorpjes, grootsteden met zuiderse kleuren, de regio Midi Pyrénées zal u weten te bekoren met zo’n ontvangst. Het is de grootste regio van Frankrijk en herbergt ontelbaar veel natuurlijke, culturele en historische schatten.

Ontdeck vakantie kamperen in Midi-Pyrénées

Haar weelderige natuur, van de Montagne Noire en de onherbergzame vlaktes van Causses tot de toppen van de Pyreneeën, onthult prachtige landschappen, afwisselend typisch voor een mediterraan- , oceanisch- of bergklimaat. Voor ieder wat wils tijdens de kampeervakantie in de regio Midi-Pyrénées. Dit gebied met zeer gevarieerde landschappen biedt tal van recreatiemogelijkheden voor ieders smaak.

U profiteert van de nabijheid van de Middellandse zee, de Atlantische oceaan en Spanje, wanneer u uw verblijf wenst op te smukken met geïmproviseerde excursies. Gavarnie, Rocamadour en het Canal du Midi zijn de symbolen van deze regio, met een overvloed aan bezienswaardigheden.

De cultuur is er zowel Gascons als Occitaans en heeft talrijke schatten om te ontdekken: Toulouse, het Canal du Midi, de middeleeuwse burchten, het nationaal park van de Pyreneeën... Als u een sportieve vakantie verkiest, kunt u de regio met de fiets ontdekken. In de regio zijn er verschillende routes en groene fietswegen (voies vertes), zodat uw campingverblijf in Midi-Pyrénées op uw eigen ritme verloopt.

Ga energie bijtanken in een typisch restaurantje en ontdek er de beroemde "saucisse de Toulouse". Aligot, Roquefort en Galinail zijn andere typische gerechten van deze streek, die u zeker niet mag missen.

Camping Midi-Pyrénées

Tijdens uw volgende campingvakantie in Midi-Pyrénées kunt u zich komen uitleven in de rugbystadions. Rugby is zeer populair in de regio en brengt ook een aparte levensstijl met zich mee. Zo kunt u 's avonds de wedstrijden volgen in een bar terwijl u er een glas drinkt met andere supporters.

6 campings gevonden

campings Ariège

campings Aveyron

campings Gers

campings Hautes-Pyrénées

Om te ontdekken
×