Camping Vic-Fezensac

Vertrek met de familie of vrienden naar de camping in Vic-Fezensac!
In het hart van de Gers heeft het kleine stadje Vic-Fezensac grote verrassingen voor u in petto. Dankzij de gunstige ligging halfweg de as Toulouse-Bayonne houden heel wat reizigers hier halt.

Vakantie op een camping Vic-Fezensac

Herbeleef tijdens uw campingverblijf de geschiedenis van Vic-Fezensac door een bezoek te brengen aan de stad en de vele monumentale gebouwen. Het bijzondere aan deze stad is dat ze, als een ellips, opgebouwd is rond twee centra. Deze structuur weerspiegelt de rivaliteit tussen de twee grote machten uit de middeleeuwen: de Kerk en de feodale staat. Van de 25 kerkelijke gebouwen hebben er maar drie de tand des tijds en de barbaarse aanvallen weerstaan: de kerk Saint-Pierre, de Chapelle du Cimetière en die van Cordeliers.

De stad Vic-Fezensac mag dan een stad van ruïnes en Geschiedenis zijn, de inwoners laten geen kans onbenut om feest te vieren. Het meest bekende, de Feria van Pinksteren, wekt de stad tot leven. Fanfare, aperitieven, stieren, laat het feestbeest in u los en beleef een onstuimige vakantie! Woon een echte corrida bij en sidder en beef in de arena's van Joseph Fourniol. Dans de salsa op het opzwepende ritme van het festival Tempo Latino dat in juli plaatsvindt.

Bezwijk ook voor de culinaire geneugten van de stad: foie gras, armagnac, garburesoep en zet uw reis verder door het land van de smaken.

In deze kleine stad met een groot hart zorgt uw campingverblijf in Vic-Fezensac elke dag wel voor een verrassing. Beleef een zorgeloze vakantie en keer terug met een hoofd vol mooie herinneringen.

×