Camping Le Talouch

Auch, Gers

« Een camping naar menselijke maat in Zuidwest-Frankrijk, een streek van tradities en ontdekkingen »

8.8 10 166 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Le Talouch

Een verblijf op een camping in de Gers is synoniem met een verblijf in de serene natuur tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee. Hier bent u in de streek van de gastronomie en de levensgenieters, waar middeleeuwse bastiden en zacht glooiende heuvels hun charme uitoefenen. De landschappen rond Auch en de idyllische platteland zijn een waar paradijs voor wandelaars en voor fietsers!

 

Neem de tijd om te genieten van uw verblijf in Yelloh! Village Le Talouch, vlak bij Toulouse en Tarbes. Profiteer van de comfortabele accommodaties en het deels overdekte zwemparadijs. Op camping Le Talouch heerst een gezellige en gastvrije sfeer. Als u op zoek bent naar authenticiteit is dit dé plek voor een geslaagde vakantie.

Daar word je blij van

 • In het hart van de Gascogne, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee
 • Etappe op de weg naar Compostella, in de vrije natuur: een waar paradijs voor wandelaars
 • In de buurt van het historische dorp Lavardens en de mooiste dorpen van Frankrijk
 • Aquapark met een overdekt en verwarmd zwembad, peuterbad, bubbelbad, hamam en sauna
 • Gezellige, rustgevende sfeer met een persoonlijke ontvangst en een bijzonder attente receptie
Open van 03/05/2021 tot 19/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 62 65 52 43

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Installatie van airconditioning in de cottages D'Artagnan, Roi Louis en in de chalets Porthos en Richelieu

Le Talouch op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Welke vorm van waterrecreatie ook uw voorkeur heeft, op camping Le Talouch zit u goed. U kunt kiezen uit de meren, het bruisende water van een bubbelbad, het zwemparadijs met al zijn mogelijkheden tot verfrissing of de weldadige ontspanning van de thermen. Profiteer van het zwemparadijs met verwarmd en overdekt zwembad, hamam en sauna! 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Het Yelloh! Village Le Talouch is een ideale vakantieplek voor kinderen en tieners! Onder de hoede van onze animatoren kunnen zij genieten van talloze activiteiten. Zij zullen zich geen moment vervelen!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Of u nu op zoek bent naar ontspanning en natuur of spanning en actie, in Yelloh! Village Le Talouch komt u aan uw trekken! De camping organiseert zelfs mountainbiketochten en themaritten in het bos, voor de hele familie.

Diensten

Meer weten?

Tijdens uw verblijf op camping Le Talouch kunt u profiteren van ons uitgebreide dienstenaanbod: bar, restaurant, bibliotheek, kruidenierswinkel en receptie! Laat het gemak en het comfort maar aan ons over! 

In de omgeving

Meer weten?

Bezoek tijdens uw verblijf op camping Le Talouch de Gers, een regio waar de woorden authenticiteit en natuur nog echt iets betekenen. U bent hier in de streek van levensgenieters en gastronomie, waar een aantal van de mooiste dorpjes van Frankrijk liggen. 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×