Camping Le Talouch Auch, Gers

Een camping naar menselijke maat in Zuidwest-Frankrijk, een streek van tradities en ontdekkingen

8.1 10 199 scores Recensies
Boek uw verblijf

In de buurt van camping Le Talouch

_

Bezoek tijdens uw verblijf op camping Le Talouch de Gers, een regio waar de woorden authenticiteit en natuur nog echt iets betekenen. U bent hier in de streek van levensgenieters en gastronomie, waar een aantal van de mooiste dorpjes van Frankrijk liggen. 

Camping Le Talouch

32810 ROQUELAURE
FRANKRIJK
+33 (0)5 62 65 52 43

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 42' 46''
Lengtegraad : E 0° 33' 52''
Bereken uw route


Ligging
Auch, 8 km
Luchthaven van Toulouse, 85 km
Station van Auch, 8 km
Ontdek alle geheimen van de kosmos en de sterren in het themapark Cité de l'Espace in Toulouse... De tentoonstellingen en animaties zullen jong en oud bekoren!
Occitanië bevat elementen uit zowel de Camargue, Spanje, de Provence, het Middellandse Zeegebied, de Gascogne en de Pyreneeën! Kom tijdens uw campingvakantie genieten van alle smaken, geuren en kleuren van deze streek!
Kom de beroemde pelgrimsroute naar Compostella bekijken, die vlak naast de camping loopt. Tijdens grote of kleine wandeltochten kunnen de liefhebbers van natuur en ontspanning hier hun hart ophalen!
Kom tijdens uw campingvakantie in Auch de rijkdom van het zuidwesten aanschouwen, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee.
Proef tijdens uw volgende campingvakantie van het aangename leven in Condom, tussen rivier en valleien.
Gastronomie, levenskunst, historisch erfgoed, cultuur, jazzfestival ... er zijn zoveel redenen om op camping te gaan in Marciac.
Vertrek met de familie of vrienden naar de camping in Vic-Fezensac!
Ervaar tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping hoe de kunst van het genieten centraal staat bij de feria’s! Beleef tijdens uw verblijf op de mooiste campings volop de gepassioneerde sfeer van het zuidwesten en het zuiden van Frankrijk!

De mooiste dorpen van frankrijk vindt u hier !

Op wandelafstand kunt u dorpjes van een adembenemende schoonheid ontdekken: u zult betoverd worden door Roquelaure met zijn oude stenen doordrenkt van geschiedenis, het uitzonderlijke middeleeuwse erfgoed van Auch, de Gallo-Romeinse overblijfselen in Montréal du Gers of het versterkte dorp Lavardens.

De gastronomie van de Gers

De Gers is een streek die bekend staat voor zijn gastronomie: foie gras en eend (magret de canard), meloenen, look, gekonfijte eend, Armagnac of zelfs wijnen uit de Gers, een waar feest voor uw smaakpapillen. Ook aan tafel zult u de vakantiesfeer voelen! Maak gebruik van uw verblijf om met uw gezin een culinair bezoek te brengen aan een herberg-boerderij: daar zult u een echte garbure-soep kunnen proeven, in een typische omgeving te midden van de dieren.

Het land van de "bons vivants"

Hier wordt de "savoir-vivre" bijna als een godsdienst beleefd: de "bandas", de typische muziekgroepen van de Gascogne, de "Feria del Toro" van Vic-Fezensac, de traditionele feesten of één van de talrijke festivals zullen u er aan herinneren. De Gers, land van verbond en harmonie tussen mens en natuur, ontvangt u met open armen! Neem de tijd om op het ritme van de natuur te leven tijdens uw verblijf op camping Le Talouch.

Een nauwe band met de natuur

Welkom in het paradijs van de wandelaars en de natuurliefhebbers! Met meer dan 1500 kilometer paden kunt u rondwandelen door de valleien van de "Piémont" Pyreneeën, tussen authentieke dorpen en typische landschappen.

Na een middag in de valleien van het land van Auch zult u zich herboren voelen: een heerlijk intermezzo tussen het lawaai en de massa's mensen!

Het koninkrijk van de kleine koningin

Op een mountainbike, een rennersfiets of gewoon op de fiets met het hele gezin, is de Gers ideaal voor al uw uitstappen op twee wielen! U kunt de valleien van het land van Auch ontdekken in familieverband, de wegen van de Gers verkennen met de rennersfiets of de heuvels van de Piémont Pyreneeën beklimmen met de mountainbike. En waarom uw verblijf ook niet afsluiten met de beklimming van een bergpas zoals de deelnemers van de Tour de France het u elk jaar voordoen?

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Louez-un-vehicule-avec-notre-partenaire-Car-Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler