In de buurt van camping Le Talouch

Bezoek tijdens uw verblijf op camping Le Talouch de Gers, een regio waar de woorden authenticiteit en natuur nog echt iets betekenen. U bent hier in de streek van levensgenieters en gastronomie, waar een aantal van de mooiste dorpjes van Frankrijk liggen. 

Camping Le Talouch

32810 Roquelaure

FRANKRIJK

Ligging

Auch, 8 km
Luchthaven van Toulouse, 85 km
Station van Auch, 8 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 43° 42' 46'' Lengtegraad: E 0° 33' 52''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

  De mooiste dorpen van frankrijk vindt u hier !

  Op wandelafstand kunt u dorpjes van een adembenemende schoonheid ontdekken: u zult betoverd worden door Roquelaure met zijn oude stenen doordrenkt van geschiedenis, het uitzonderlijke middeleeuwse erfgoed van Auch, de Gallo-Romeinse overblijfselen in Montréal du Gers of het versterkte dorp Lavardens.

  De gastronomie van de Gers

  De Gers is een streek die bekend staat voor zijn gastronomie: foie gras en eend (magret de canard), meloenen, look, gekonfijte eend, Armagnac of zelfs wijnen uit de Gers, een waar feest voor uw smaakpapillen. Ook aan tafel zult u de vakantiesfeer voelen! Maak gebruik van uw verblijf om met uw gezin een culinair bezoek te brengen aan een herberg-boerderij: daar zult u een echte garbure-soep kunnen proeven, in een typische omgeving te midden van de dieren.

  Het land van de "bons vivants"

  Hier wordt de "savoir-vivre" bijna als een godsdienst beleefd: de "bandas", de typische muziekgroepen van de Gascogne, de "Feria del Toro" van Vic-Fezensac, de traditionele feesten of één van de talrijke festivals zullen u er aan herinneren. De Gers, land van verbond en harmonie tussen mens en natuur, ontvangt u met open armen! Neem de tijd om op het ritme van de natuur te leven tijdens uw verblijf op camping Le Talouch.

  Een nauwe band met de natuur

  Welkom in het paradijs van de wandelaars en de natuurliefhebbers! Met meer dan 1500 kilometer paden kunt u rondwandelen door de valleien van de "Piémont" Pyreneeën, tussen authentieke dorpen en typische landschappen.

  Na een middag in de valleien van het land van Auch zult u zich herboren voelen: een heerlijk intermezzo tussen het lawaai en de massa's mensen!

  Het koninkrijk van de kleine koningin

  Op een mountainbike, een rennersfiets of gewoon op de fiets met het hele gezin, is de Gers ideaal voor al uw uitstappen op twee wielen! U kunt de valleien van het land van Auch ontdekken in familieverband, de wegen van de Gers verkennen met de rennersfiets of de heuvels van de Piémont Pyreneeën beklimmen met de mountainbike. En waarom uw verblijf ook niet afsluiten met de beklimming van een bergpas zoals de deelnemers van de Tour de France het u elk jaar voordoen?

  ×