Camping Gers

Criteria wissen
Tussen Toulouse en Bordeaux, midden in de Midi-Pyrénées, bekoort de Gers u met zijn heldere en glooiende landschappen. Karaktervolle smaken, activiteiten die ideaal zijn om te herbronnen, toerisme het hele jaar door, van bastide naar bastide, de ideale partners voor een mooie vakantie!

Vakantie op een camping Gers 

Vertrekken naar de Gers is terugkeren naar de basis. Een verblijf op een camping in de Gers staat in het teken van authenticiteit en eenvoud. Ontdek bij een landbouwer het leven op de boerderij. Laat u verleiden door de wereld van de landbouw met de dieren en hun omgeving in hun typische kader. Profiteer ervan om een van de streekgerechten van de regio te proeven. Verscheidene herbergen, over heel het departement, bieden degustaties van streekproducten aan. Verwen uw smaakpapillen met armagnac, foie gras, gekonfijte eend en eendenfilet. Kies voor een hapje op de boerderij om na een lange wandeling in de vallei de batterijen op te laden.

Voor een 100% natuurlijk verblijf op een camping in de Gers moet u het gepaste vervoermiddel kiezen. Met de fiets, in een kano, te paard of met de boot: de Gers laat zich goedgeluimd ontdekken. Sportliefhebbers kunnen meedoen aan de activiteiten van de regio, een partijtje guilles of palet gascon. Voor meer ontspannende momenten, in alle rust, staan een partijtje petanque of een uitje vissen op het programma.

Camping Gers

Het culturele centrum van de Gers is de stad Auch met zijn Tour d'Armagnac, zijn Jacobijnenmuseum en zijn talrijke interessante sites. De stad organiseert ook elke twee jaar het bekende nationale festival van de animatiefilm. Wilt u een muzikale vakantie? Ga dan swingen in Marciac, op het beroemde jaarlijkse jazzfestival. In Vic Fezensac wordt u tijdens hectische momenten de hele avond meegesleurd door de wilde ritmes van Latijns-Amerikaanse muziek.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Om te ontdekken
×