Camping Marciac

Gastronomie, levenskunst, historisch erfgoed, cultuur, jazzfestival ... er zijn zoveel redenen om op camping te gaan in Marciac. Ten eerste is het een stad die internationaal bekend staat om zijn jazzfestival. Daarnaast is er de ligging te midden van de heuvels en de valleien van de Gers. Ten slotte is het een stad gelegen tussen de Garonne, de Middellandse Zee en de Pyreneeën waar u een frisse neus kunt halen of terugreizen in de tijd via de sporen van zijn historische verleden... Welke stad is dit? Dat kan niet anders dan Marciac zijn!

Vakantie op een camping Marciac 

Marciac is eerst en vooral een gezellige en prachtige plek om te leven, met een meer omgeven door de beboste heuvels van de Gers, en de talrijke wandelpaden met uitzicht op de Pyreneeën ...

Marciac is ook een eeuwenoude historische stad. Van de overblijfselen van de imposante stadsmuren tot het grote, centrale plein dat druk bezocht wordt door tal van muzikanten, de ziel van deze plek is overal aanwezig.

Tijdens uw campingvakantie in Marciac kunt u niet naast het feit waarvoor deze stad wereldwijd bekend is: het jazzfestival.

Camping Marciac

Elk jaar wordt Marciac drie weken lang, van eind juli tot midden augustus, de wereldhoofdstad van de jazz waar meer dan 200.000 bezoekers op afkomen. Het centrale plein en zijn middeleeuwse straatjes worden dan bezet door de grootste internationale jazzartiesten. Er zijn betalende maar ook gratis concerten voor de echte liefhebbers en nieuwsgierigen. U krijgt zeker geen spijt van uw campingvakantie in Marciac!

×